Może ten sondaż przeprowadzony został w DPS na Grabowieckiej ?
to ten co ma zdolność bilokacji?
Wiadomo, że wygra PiS, nikt normalny nie głosuje na tych kretynów z KO.
A tych z PSL to już w ogóle.
Proszę dopisać mój głos na Pana Kaszubę.
W mojej ocenie nie ma znaczenia kto będzie ważne żeby obecny pożegnał się w październiku ze swoim wygrzanym stołkiem i układami. Dość lekceważenia mieszkańców. Nic nie zrobił dla miasta i nie zrobi. Obietnice bez pokrycia, fałsz wypisany na twarzy. Dla mnie może być Kaszuba lepszy on niż Górczyński. Trzeba przewietrzyć miasto.
ten Pan nie nadaje sie na Prerzydenta
Ja też zagłosuję na Pana Kaszubę. Super jako nauczyciel, swietny organizator.
Pacjentów z oddziału zamkniętego nie dopisują.
Wcześniej jak kasowano wpisy ale pisano z jakiego powodu a obecnie wystarczy Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum.
Nigdzie pan Kaszuba nie został oczerniony i nie było powodu do kasacji.
Jeżeli był w stanie jednocześnie uczyć i być na radach miasta to ok. Sytuacja z obsadą dyrektora też dziwna, kilka miesięcy czekano na rozpisanie konkursu i proste pytanie dlaczego?
jak można być i tu i tu?
No i myślą teraz jak tę wypowiedź podważyć. A tu nie ma jak. Gratuluję.
Starosta z PIS-u obsadza dyrektora szkoły osobą z PIS. Nie jestem pewien ale prezydent chyba też obsadza dyrektorów SP osobami zaufanymi a nie np. z PIS.
Nie jest powiedziane że Kaszuba nie wygra.Górczyński ma klakierów dużo a wrogów jeszcze wiecej.Ludzie widzą ,że PiS dobrze stawia kroki,słów dotrzymuje i to jest duży plus PiS-u.Górczyński chłop niegłupi,pracowity ale smród PSL-u się ciągnie za nim,to go osłabia.Ja żyd cwaniam Wam mówię ,że wygra albo jeden albo drugi.Ten z Sip-u nie ma najmniejszych szans,czyżby miał za małą emeryturę wojskową ,że go tak ciągnie do kasy?A może był sprzedawczykiem i ma emeryture obciętą...tego nie wiem ,ale coś nie halo ,żeby były wojskowy pchał sie na prezydenta.
A skąd ty masz takie info ,że ma klakierów dużo a wrogów jeszcze więcej?Gdyby PIS wystawił innego kandydata to być może miałby jakieś niewielkie szanse .Natomiast pan Kaszuba nie ma żadnych w starciu z obecnym prezydentem.Obydwaj kontrkandydaci zresztą i takie są fakty.
To tylko Twoja skromna opinia gościu 06:36. Zapowiada się ciekawa walka, która na pewno nie skończy się na pierwszej turze.
Najlepiej pisowi wychodzi program RODZINA+ (etaciki dla swoich), MISIEWICZE i PREMIE+ (bo nam się należy)