Górczyński nie zrobił nic ze zmową pracodawców więc mojego głosu napewno nie dostanie
A jak tam Kaszuba rozliczył się z godzin lekcyjnych i obecności w tym samym czasie na sesjech w UM?
I tak trzymać. jak dziś w meczu !
Ostrowczanie nie są głupkami. Wybiorą sprawdzonego człowieka, a jest nim pan Górczyński.
We are the champions !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale żeby wybory nie skończyły się na 1 turze to poparcie równocześnie wzrosnąć dla pana Karwińskiego. Bo bez tego to choćby Kaszuba miał 45%, a Górczyński np. 50,1% wybory kończą się na 1 turze.
Panie Kaszuba zacznij wreszcie kampanię to wygrasz. Z tego co widać szanse są duże, ale musisz wyjść do ludzi!!!!!
Kaszuba bez kampanii ma 32 %, wraz z Karwińskim ponad 50%. Przy poparciu środowisk prawicowych i SiP będzie miał około 60%. Kaszuba Prezydentem, Karwiński V-ce Prezydentem i Górczyński przegra. Trzeba zauważyć, że spadło mu poparcie po zarzutach prokuratorskich. Są ludzie dla których to jest ważne. Także myślę, że obstawiałbym na Kaszubę, jeśli zacznie wreszcie kampanię.
Tylko Kaszuba. Nie widzę inaczej i na niego będziemy głosować wraz ze znajomymi.
32%, to dokładnie tyle ile trzeba by przegrać.
Dokładnie:
20% rano, 20% w południe i 20% wieczorem - razem 60% ;)
To nie dowcip. Również będę głosował na pana Kaszubę. Chcę zmian.
Może ten sondaż przeprowadzony został w DPS na Grabowieckiej ?
Z pewnością z aferą śmieciową nie ma żadnych szans:)
W mojej ocenie nie ma znaczenia kto będzie ważne żeby obecny pożegnał się w październiku ze swoim wygrzanym stołkiem i układami. Dość lekceważenia mieszkańców. Nic nie zrobił dla miasta i nie zrobi. Obietnice bez pokrycia, fałsz wypisany na twarzy. Dla mnie może być Kaszuba lepszy on niż Górczyński. Trzeba przewietrzyć miasto.
ten Pan nie nadaje sie na Prerzydenta
Ja też zagłosuję na Pana Kaszubę. Super jako nauczyciel, swietny organizator.
jak można być i tu i tu?