CZY WIECIE GDZIE W NASZYM MIEŚCIE MOGĄ MIŁO SPĘDZIĆ CZAS NA ZABAWIE 30-40 LATKOWIE.CHODZI O TO ŻEBY W LOKALU NIE BYŁO MAŁOLATÓW
Możliwe, że w Słonecznej Werandzie w sobotnie dancingi;]
albo w Zajeździe o ile dancingi jeszcze tam są
też chciałabym wiedzieć...
czasami przyjeżdżam do domu, chciałabym gdzieś wyjść ze znajomymi i ....lipa!
może faktycznie spróbujemy w Werandzie, kiedyś coś się tam działo
najlepiej zorganizować się grupą wynająć salę dj'a i po sprawie.
Do werandy nie polecam, bardzo drogi alkohol, a ci panowie, którzy grają na górze jako zespół chyba nie wiedzą co to znaczy kulturalna rozmowa z klientami. W mojej opinii dużo lepiej iść do Zajazdu, Regasy, a nawet Oskara, czy chociażby przetestować tą chatę magnolię.
Byłam w sobotę w "REGASIE" na Sandomierskiej koło cku i było całkiem miło. Małolatów nie było,myślę że co sobota tam coś zawsze się dzieje i można zjeść za całkiem małe pieniądze i dobrze się pobawić. Ale wybór zostawiam wam. Ja za tydzień też ze znajomymi się tam wybieram.
A CO SĄDZICIE O HOKUS-POKUS?
my bylismy w sobote na dancingu Chata Magnolia na kilinskego bylo bardzo fajnie 28 w sobote jest zabawa karnawalowa.jak slyszalam wlascicielka nie chce malolatow.
ja nie pracuje w chacie magnolia tylko na kasia w biedronka po prostu bylam tam i mi sie podobalo.dlaczego ktos mowi na mnie takie rzecz naprawde mi sie podobalo pozdrawiam.
Ciasno, dużo młodych, a do tego ta afera z alkoholem ;]
znowu sie wszyccy reklamuja , a nikt sie o nic nie pyta jak zawsze.
To było do Hokus
ja byłem w regasie nie było tam zadnej chołoty tylko normalni ludzie 30 -40 lat fajna zabawa noi zespół grał bardzo przyzwoicie!