UWAGA! Szukajcie Wiadomości Świętokrzyskich w najbliższą sobotę 18 stycznia na targowicy w Ostrowcu Św., gdzie będziemy rozdawać Wam za darmo pączki. Przy okazji tej akcji, będzie możliwość zakupu "Wiadomości Świętokrzyskich" w promocyjnej cenie za 1 zł.
Zachęcamy Was już teraz do skorzystania z poczęstunku. Akcja odbywa się dzięki wsparciu od "Piekarni Skalski".
Niemniej jednak paczki są smaczne.
Gdzie tam jeszcze do tłustego czwartku ;) W tym roku karnawał jest wyjątkowo długi i trwa aż do początku marca ale każda forma promocji upadającego pisma jest dobra ;)
Przejdę się parę razy.
Chytry Gienek z Ostrowca ;-)
Tak... do Tłustego Czwartku jeszcze daleko, ale dzięki takiej akcji więcej ludzi pozna smak pączka od Skalskiego. Powiem Wam szczerze, ze mnie smakują całkiem całkiem. Pewnie ze to nie paczek, którego smaży się w domu, samemu, ale ciasto jest spoko.I jest to tylko moja opinia, nie zadna reklama;P
Mnie tam pączki od Skalskiego smakują.Te z marmolada.
Od takiej akcji
przybędzie cukrzyków
a nie Wiadomości
wiernych czytelników.
w nowej cukierni manufaktura na polnej zamiast heki , najlepsze jadłam , takie same jak sama zrobie, drogie 1,7 ale warto,
Jeżeli będzie bazar taki jak dziś to i klientów niewielu.Włodarzom miasta skutecznie udało się przepędzić handlowców, przez poprzedni łykend i dzisiejszy dopiero mają tyły w budżecie
Najlepsze paczki w Kauflandzie z Piekarni BATMAR !!! z marmolada po 1 pln pychaaaaaaaa i te male pączuszki na wage rewelacja !!!!