ja tylko browary wygrywam. Rok temu to samo, zero kasy.
Ja wygralem. Ale jeszcze nie dostale kasy
Podpucha browarów -tak mi się wydaje.A czy ktoś wygrał cokolwiek w Żywiec piwo?.Kiedyś wygrałem chyba z Warki 2 paczki chipsów,wiecie jaki był problem aby je odebrać?.Sklep w którym nabyłem to piwo (ul.Sikorskiego-Gregorek) wypiął się plecami,chociaż był na liście sklepów.Jedynie w A-Z ecie mi te chipsy wydano i to z opóznieniem.Gdy tam byłem powiedziano mi że mają ale o innej gramaturze i poinformowali aby za tydzień przyjść po te chipsy czy laysy.Czułem sie jak żul co żebrze 2 terbki tego specyfiku,chyba na paliwo wydałem więcej niż te laysy czy chipsy były warte.Poprostu żenada.Co roku Castorama wiosną robi wielkie loterie,czy komuś z czytelników udało się wygrać coś więcej niż latareczka lub metrówka????Ja wygrałem to pierwsze-szmira nad szmiry....oszustwo i podpucha
a 6 w totolotku to wpada co losowanie,przecież takie 300 zł to jest może na milion butelek jedno to myślisz ,że tak łatwo trafić.
Zbychu kolego słuchaj jest taka sprawa ...
Ja tez wygralem ale ile sie czeka na ta kase
W tym roku siódmą tatrę wygrałem, ale nie słyszałem, żeby ktoś kasę zgarnął.
gościu z 18:00 wierze iż wygrałeś ale na fujarce jakąś melodyjkę
Wygralem 29 kwietnia. Kaska na konto wpłynęła 9 maja.
Jak ktoś wygra 300zł to w Tatry nie pojedzie ino Tatry przyjdą do niego. A będzie ich trochę, po nich to i Giewont zobaczy haha
Fujarke to może ty wygrales.Ja wiem swoje mam ci kapsla wysłać żebyś uwierzyl ? Nie cen ludzi swoja miara ze każdy tu kłamie.
Znam gościa który wygrał 300 zł. Widziałem, potwierdzam - da się:)
Da się wygrać. Naprawdę da... Ja wygralem 100 co byla w Harnasiu.