Pytanie jak wyżej. No i jesli mają to czy zaglądacie na profil dziecka, widzicie dzióbki 11latek?
Moje nie ma. Przetłumaczyłem dziecku że po pierwsze jest mu to niepotrzebne a po drugie konto można założyć dopiero od 14 lat. Kłamstwa dziecka nie uczę.
I bardzo mądrze. Zwykle to dzieci tych "fejsbukowych" mamusiek mają te dzióbki jak i mamusie, tzn mam na myśli dziewczynki.
Hmm. Przecież FB jest od 13 lat.
A jaki problem wpisać inną datę urodzenia? Jak mamusia ma to i córci założy i obie sweet focie sobie strzelają na zmianę i lajkują. Żałosne te dzióbki, ale jakie mamy takie dzieci. Ja nie powiem, bo moja córka ma od kilku lat, ma 16 ale nie wrzuca żadnych foć z biustem na wierzchu, z dzióbkiem. Ma jedno z wycieczki i tyle. Ja nie mam ale czasem sobie wejdę na jej fb, dziś właśnie sobie poogladałam focie i nie wiem co ludzie mają w głowach. 11latka i komentarze "lasia"... cokolwiek tzn, wg mnie te dzióbki i komentarze są nie na miejscu.
Lasia to jeszcze nic... one sobie piszą "loszka"... Ja nie rozumiem dlaczego określenie koleżanki młodą świnią jest komplementem...
brołby taki tekst do 13 latki ostatnio przeczytałam
Wg mnie to za wcześnie, moja.córka.10 lat musi jeszcze sporo poczekać...
moja bratanica ma 5lat i na fb czesto do mnie pisze. czy to coś strasznego? Tak pisze i to całkiem dobrze.
19:32 dzióbki ją naucz robić, a jak będzie miała z 10lat to zaczątki biustu pokaże. No i w związku będzie, albo "to skomplikowane" wpisze. Są i takie 10latki co o miłości piszą, w związku są, a 12 latka ma 13już chłopaka/partnera. Świat się kończy.
Moja córka ma 10 lat i jeszcze nie ma. Koleżanki jej mają czasem jej przykro ale dało się przetłumaczyć , że trzeba oszukać i kłamać, że ma się skończone 13 lat. Nie chcę uczyć córki oszukiwania i wspierać kłamstwa.
A ja mam 38 i nie mam fb i jakiś naszych klas i żyję,pewnie nie jestem "trendy".Kontakt ze znajomymi mam
niemowlakom już załóżcie ...
Głupota swiata-ja nie mam fb i czuje sie swietnie dziecku tez zgody nie dałam bo jest za młoda.
Twoje dzieci?Nie.To co cie to obchodzi co robią cudze dzieci?
Kontakt dziecka z rówiesnikami,rodziną,znajomymi powinien być na żywo a nie poprzez portale internetowe.
8:21 ale czasem się przydaje nastolatce aby zapytać o lekcje czy ogólnie porozmawiać. A co do rodziny to racja. No ale znam wiele przypadków, że dzieci mamom, ojciec córce, mąż żonie składa życzenia na fb. To mnie śmieszy. Ale nie moja sprawa.