Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Czy w wieku 30 lat można jeszcze kogoś poznać?

Cięzko jest znaleźć kogoś z kimś można stworzyć stały, uczciwy związek. Ja mam 30lat z własnym mieszkaniem i tez jestem sam. Niedawno rozleciał mi się kilkuletni związek i to z jej winy. Jak bym miał z 20-25lat to bym szukał na siłe kogoś, ale teraz wiem co jest najważniejsze i przelotne związki mnie nie interesują. Mam nadzieje, że kiedyś spotkam tą jedyną i stworzymy idealny związek.

Gość_gość.30
              Zgłoś
              Odpowiedz

Związki zawierane po 30stce statystycznie są bardziej trwałe i szczęśliwe, pełne szacunku itd.

Może wynika to z tego co napisał gość.30 ale ma to wszystko duży sens...

Wiec spokojnie! Życie dopiero się zaczyna!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

gość 30 też mam 30 lat jestem sama :)

Gość_ktosik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

no i mam nadzieję ż4e już choć pogoda nie ropzieszcza to wy już razem jesteście, chetnie wam pokibicujemy:)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Odp.: Czy w wieku 30 lat można jeszcze kogoś poznać?

Jeśli masz ochote to możemy do siebie napisać. A kto wie :)

Gość_gość.30
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

krzemyk030@gmail.com

Gość_gość.30
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Dokładnie to Wam chciałem napisać smarkacze ;) Dopiero wkraczacie w życie dorosłe.

SCZ
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Po 30-ce to juz raczej marne szanse na znalezienie tzw.dobrej partii bo jak ma własne lokum jakis dorobek owszem może znaleźć bezrobotną pannę która nie miała większego powodzenia i została sama ale bedzie musiał przygotować się na to że będzie całe życie tyrał bo z taką niezaradną życiowo kobitą czeka każdego wegetacja

Wartościowe,zaradne są wychwycone już w wieku 20+,reszta wyjechała do dużych miast,kształcą sie,robią kariery i tam zakładają rodziny.

W takim miasteczku po 30-ce to zostali już tzw. patrioci z przymusu-nieporadni,ciapowaci i leniwi więc taki wybór i to dotyczy nie tylko kobiet a mężczyzn też.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Taa i pewnie z mamusią na garnuszku siedzą. Głupoty piszesz. Przez takie myślenie to te miasto takie jest jakie jest. Nie musisz nigdzie wyjeżdzać, aby dobrze żyć tylko trzeba wiedzieć co się chce w życiu robić i jak do tego dążyć, a jak ktoś jest taki jak napisałeś to czy mieszka tu czy gdzie indziej to taki będzie i nic to nie zmieni. Ja nie narzekam, żyje mi się bardzo dobrze i nie zamierzam wyjeżdzać. Oprócz miłości to niczego mi nie potrzeba

Gość_gość.30
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Czyli według ciebie powinienem juz wyjechać, bo potrafie zadbać o własne finanse ?? Pytam się w takim razie Po co?? Że niby gdzie indziej będe miał lepiej?? Zapomniałeś dodać, że skoro tak wyjeżdzają to dlaczego tyle osób wraca z powrotem bo się nie udało. Skoro tak łatwo jest to dlaczego ludzie wyjeżdzają na studia do innych miast a po studiach wracają bo nie mogli znaleźć tam roboty, a jak już to za marne grosze za które się tam nie utrzymają. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Jeżeli jest ci dobrze na miejscu to nie ma co zmieniać.

Gość_gość.30
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Jeżeli ktoś jest pracowity,zaradny,trzeźwo myślący to obojętnie gdzie będzie mu się dobrze żyło i w wieku 30 lat to będzie miał swoje własne lokum,rodzinę i stabilizację zawodową.

Fajtłapy zawsze będą fajtłapami na garnuszku u rodziców i w dużych miastach i wszędzie.

Nawet jak by pieniądze leżały na ulicy to nie potrafi się po nie schylić bo się potknie i przewróci a ktoś inny sprzątnie,taka prawda.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

Takie bzdury mogą pisać tylko ludzie bez grama ambicji i chęci rozwoju albo tacy co nigdzie nie byli i pojęcia o świecie nie mają. Względnie z ograniczonymi potrzebami życiowymi, którym wiele do szczęścia nie potrzeba. Marne grosze w dużym mieście, doprawdy? Jakbym dalej żył takimi hasłami jak tutaj głosisz, trzymał się Ostrowca to ciągle bym klepał tam biedę ze swoimi kwalifikacjami i odbijał się od betonu, a tak wyjechałem do dużego miasta i po pół roku pracy zastanawiam się czy już brać kredyt na mieszkanie czy jeszcze poczekać - bo już mnie na to stać. W ostrym-rowcu byłbym nikim u byle kogo - tutaj coś znaczę i czuję to w portfelu. Więc jak to jest? Teorie chyba Ci runęła.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Można, tylko gdzie? Raczej nie w dyskotece czy w barze, bo same tam nie przychodzą. Ich koleżanki mają już prawdopodobnie mężów i dzieci, więc nie mają z kim wyjść. Przecież nie będziesz podchodził do każdej dziewczyny na ulicy a nie każda nosi obrączkę. Myślę, że Twoi znajomi mogą Ci pomóc. Może znają jakieś fajne i wolne dziewczyny. Pytałeś?

Gość_singiel82
        Zgłoś
        Odpowiedz
    4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -