Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czy w smartfonie z bateria Li-Ion 2500 mAh trzeba ja na początku formatowac?

Ilość postów: 9 | Odsłon: 723 | Najnowszy post
  • Czy w smartfonie z bateria Li-Ion 2500 mAh trzeba ja na początku formatowac?

Czy w smartfonie Microsoft Lumia 640 Dual SIM z bateria Li-Ion 2500 mAh trzeba ja na początku formatowac?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czy w smartfonie z bateria Li-Ion 2500 mAh trzeba ja na początku formatowac?

Baterii litowo-jonowych i litowo-polimerowych nie trzeba formatować, ponieważ praktycznie nie występuje w nich efekt pamięci. Oczywiście w instrukcjach jest napisane co innego, ale nie jest to konieczność. Niemniej jednak, bateria i tak osiągnie pełną wydajność dopiero po kilku cyklach ładowania.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Czy w smartfonie z bateria Li-Ion 2500 mAh trzeba ja na początku formatowac?

Dzięki za odpowiedź.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Czy w smartfonie z bateria Li-Ion 2500 mAh trzeba ja na początku formatowac?

Max. czas rozmów

2G: 1590 min. (26,5 h)

3G: 1050 min. (17,5 h)

Max. czas czuwania

2G: 864 h. (36,0 dni)

tyle ten telefon wytrzyma na 1 ladowaniu? czy to sciema producenta?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

To nie jest ściema, ponieważ podane czasy jak widać to czasy MAKSYMALNE, czyli takie jakich telefon na pewno nie przekroczy. Jednak nie liczyłbym na takie cuda jak podaje producent, ponieważ smartfony mają to do siebie, że same sobie różne procesy w tle uruchamiają, co także rozładowuje baterie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Czy w smartfonie z bateria Li-Ion 2500 mAh trzeba ja na początku formatowac?

Ludzie, formatuje to się dysk lub inny nośnik pamięci. Baterie i akumulatory, to się formuje. Z jakiej wioski to wyszło lata temu i tak powtarzają.

SCZ

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wielki masz problem... Szkoda tylko, że oba słowa są w tym akurat przypadku synonimami i od zawsze są stosowane zamiennie...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Formować to się formuje babkę z piasku. Pozdrawiam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

nie trzeba a wręcz NIE WOLNO.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę