Istnieją takie miejsca ? Chodzi o to aby mieć dobre zarobki żeby wziąć kredyt na mieszkanie
oczywiście - w Policji lub w Celsie gdzie trzeba pracować cały miesiąc
Tak da sie zarobić ale na kwartał.
hutnik jestes ale napewno nie z celsy moze z terenu celsy
Jasne że ta. A co umiesz robić?
A co potrafisz robić? W ostrowcu i 15 tys sie da. Jeżeli potrafisz tylko wystawiać towar na półki to zapomnij o 3 nawet o 2.5 chyba ze w lidlu. Albo gdzies w mordowni jak zrobisz 300 godzin... 3 tys w ostrowcu to stawka raczej dla fachowców np. elektrycy, spawacze a na wlasnej dzialalnosci 2 razy wiecej. Sam jestem takim fachowcem i ze zdziwieniem patrzę na ludzi, którzy potrafią tylko pić piwo przed tv i chcą zarobić niewiadomo jakie pieniądze.
W urzędach,szkołach,przedszkolach itp
Podobno na taxi można zarobić 8tys...
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/zarobki-taksowkarzy/s6/
Technik farmaceutyczny zarobi tyle ?
10.53, w których urzędach zwykły, szeregowy urzędnik zarobi 3 tyś. na rękę?? Nie rozśmieszaj mnie.
W jakich zawodach w Ostrowcu zarobię 3 tys?Takie powinno być pytanie.
Nikt z pracodawców nie da 3 tys,jak ma chętnych do pracy za min krajowe.Nawet osoby z doświadczeniem i kwalifikacjami pracują za min.krajowe.Dlatego mamy tak znaczny"odpływ"ludzi z miasta.
Pytanie było: ,,Czy w Ostrowcu da się zarobić 3000 netto?" ,a nie o zwykłym szeregowym urzędniku. Czytanie ze zrozumieniem.Nie rozśmieszaj mnie.
12.08, to w takim razie pisząc "w urzędach" i posiadając taką informację, że tam można tyle zarobić, powinieneś/powinnaś dodać na jakim stanowisku, lub jaki staż pracy trzeba mieć, żeby zarobić 3tys.netto.
Inteligencją nie grzeszysz,daleko ci do niej 12:14
Odpowiedź na pytanie jest bardzo proste.Da się.Jest tylko jeszcze jedno pytanie.W jakich zawodach i w jakich Firmach?