takie mam odczucie po występie doktorka Starosty,że robi kampanię wyborczą swojej osoby.Używa wzniosłych słow "o ogromnej satysfakcji,że z tego co słynie region wreszcie jest nalezycie eksponowane"tylko zapomniał ze miały to być zbiory z piwnic muzeum.A zlecił wydanie najwartosciowszej porcelany.najwiekszych artystów,projektantów.Powinnismy się bac następnych kroków,co do muzeum w Częstocicach i zbiorów jej porcelany.Dziś zapowiada niewykluczone ze wkrotce nastąpi uzyczenie zbiorów porcelany z ostrowieckiego muzeum do 2-muzeum porcelany w Ćmielowie.Dwa muzea,zbiornik wybitnie wedkarski Topiołki(dla wybranych) wszystko w Ćmielowie,ciekawi mnie czy te dwie fabryki porcelany zblizyły sie tak do artystycznej porcelany,produkcji w zakładach.Czy zwiekszyły zatrudnienie ręcznie malowanej porcelany z której słynął Ćmielów. Panie Starosto zastanów sie pan co mowisz i robisz.Pan sobie życzy konfliktu ze społeczenstwem.Nic pan nie zmądrzał po konferencji naukowców w muzeum Historyczno-Archeologicznym w Krzemionkach 18-20.04Prosze pana zastanów sie pan ???
Wykluczony, a jakby Starosta w publicznym wystąpieniu zadeklarował, że da Ci etacik i Twojemu synowi, a także Twojej wnuczce (tej z piękną figurką), to byłby porządnym człowiekiem? :)
jego notowania po ostatnich posunięciach spadły na łeb to teraz musi nadrabiać ale na nic mu się to zda,ale kumple pomogą jakby co,i radni odwołani-powołani też,wiedział co się kroi to zabezpiczał sobie tyły,tak na wszelki wypadek
Ooo... jakiej wnuczce? :-)
Alex, Wykluczony się dziś w wątku "Matura 2013" chwalił jakąś ekstra-super laską, swoją wnuczką (rok młodszą od syna). Oj, ogier ten nasz Wykluczony i ładne wnuczki robi :P
Staropolskim zwyczajem przez kilka pokolen ten etacik bedzie wypominany pod dowolnym pretekstem.
Odezwał się taki, co nic nikomu i nigdy nie wypomina.
co więc sobie sypniesz do lustra ?
aż się boję ....
Ochrona gatunkowa nie obejmuje pionierów.
Pismen,a w lusterko se popatrz i sypnij kłamcy w oczy to na co zasłużył,a zdrowo syp bo zdrowo zasłużył
A nie zauważyliście, że TV Ostrowiec to nic innego jak tylko tuba propagandowa władzy? Żeby pokazać problem ludzi w Ostrowcu to musi przyjechać do nas Jaworowicz ponieważ TV OSTROWIEC nie ma czasu zajmować się takimi "głupotami".
Czemu czepiacie sie etaciku, wnuczke chcecie wciagnac w temat etaciku= ona robi mature,syn straciłby stypendium,ja na razie nie czuje sie na siłach aby podjąc praceGienek nie ona watek Matura 2013 załozyła wiec nie mscij sie ,lepiej mnie omijaj jak Cie nie zaczepiam.
Niby taki przebiegły jesteś, pismen, a jak czasem coś napiszesz, to jakbym Mirka lub Wykluczonego czytał.
Pismen temat to "Propaganda pana Starosty" a ty jak zwykle w temacie postepowania starosty nie masz nic do powiedzenie,wiec odwracasz kota ogonem.Dyskusja zchodzi na temat mojej osoby a miało byc o staroscie.Nastepnym razem założ wątek ".Wykluczony" i znajdz dyskutantów anonimowych bo tylko tacy beda z toba dyskutowac owymaigonowanym etaciku dla mnie,syna,ostatnio nawet wnuczki.Temat rzeka.Tak Pismen niech starosta da etacik dla mnie i syna a ja oddam należna cześć kłamcy,klakierowi politycznemu Z.Kałamadze.
Poczekam az cos nowego i sensownego sklecisz, bo poki co coraz cieniej i z nowymi tomami dziela i zawartoscia.
Odnosnie wnuczki, zycze jej powodzenia na maturze i nic wiecej. Mam nadzieje tylko, ze za wiele po dziadku cech nie odziedziczyla.
Znowu zabrzmiało groźnie. Będziesz mnie ganiał z siekierą, jak Cię nie posłucham?