Jakoś tych twoich bzdur ten "ciemny lud" nie chce kupować.
Mireczku, sam sie przekonales (chyba) toczac "walke" ze SM ze Twoje argumenty "swiatly lud" mial daleko, ale jakby im to samo w jakims poczytnym brukowcu nasmarowali, to kto wie, moze kupiliby w ciemno.
a jaki to ma związek z tematem wątku ?
i po co znowu bredzisz coś o ciemnum ludzie ?
Pismen mój kolego pomyliłeś mnie,jak mogłeś kolegę pomylić czyżbyś kasy od guru nie dostał.
Ha, ha, ha ... niejaki "pismen" już pije z żalu, że mu brak argumentów do obrony swoich "świętych krów"... biedak :-)
Fakt piszący prawdę, chyba wam już mózgi zlasowało, tam piszą o d... Maryny i taki to jest widać wasz poziom.
Cała prawda non stop - wystarczy poczytać nagłówki:
21:20 Wielki pech Fabiańskiego. Wrócił ...
21:18 Szok czy normalka? Wałęsa na ...
21:15 Tajemnica dzieci Zając i ...
20:59 Zadyma w małżeństwie Figury. Tak ...
20:59 Genialny 11-latek w ”Tylko ...
20:58 Za mecz z Anglią zapłacisz fortunę
20:57 Prawicowy publicysta kpi z PiS: ...
20:56 Małżeństwo niewidomych na ...
20:54 Polski aktor z seriali bierze ...
20:50 Podmieniono ciała? Ekshumacje ...
20:44 Jak wygląda in vitro? Polska ...
20:25 Posądzili ojca Żmudy ...
20:00 FOTO Niepełnosprawna mistrzyni w ...
19:56 FOTO Gdzieś ty wlazł zwierzaku?!
19:50 Polski krytyk: Jestem szczęśliwy, ...
19:45 Modelka w bikini. Boska?
19:40 Szokujący zapis z czarnej ...
19:29 Śmierć za śmierć. Sąsiedzi zabili ...
19:28 Quiz o dobranockach. Sprawdź, c
no i właśnie zaczęło się rozwalanie wątku.
a to o fakcie, a to o czyś innym.
zaraz będziecie dyskutowac z pismenami o marketach i nauczycielach
Podałeś gościu z 21.50 nagłówki i co ... ? Jak każda gazeta pisze mniej lub bardziej mądrze. Każdy ma znaleźć coś dla siebie.
Co masz do Faktu? Już wiem, patrzy na ręce Twoim idolom i wytyka ich błędy. To takie niepoprawne politycznie. Lepiej byłoby, gdyby cytowali tam przemówienia ryżego, wszak już w książkach do liceum się one pojawiły..
Faktem jest tutaj też to, że ten wątek nieźle ocenzurowali ... i nie wszystko się przebija. Cóż takie czasy może teraz mamy.
Kochani! to już było! Unia Wolności odeszła od władzy w atmosferze ogólnego niesmaku. Tuski, Bonie i im podobne już kiedyś skutecznie demontowały kraj Społeczeństwo po raz kolejny opanowała zbiorowa amnezja. Podobnie było w latach 90. Kilka lat po obaleniu komuny "polactwo" (że zacytuję Ziemkiewicza) wybrało do władzy komunistów.
Istnienie rządu Tuska opiera się na skutecznie podsycanym, panicznym lęku przed Kaczyńskim (w czym ten drugi sam często nieświadomie pomaga).
Kontrowersyjny Korwin powiedział: "ludzie, jak macie głosować jak barany to lepiej w ogóle nie głosujcie".