są takie???
Są. A który urzędnik tyle woła za załatwienie sprawy?
Jeśli chodzi o firmy,to ani na wstępie w środku ani na końcu nie dadzą.
eeee.. ja myślę, że są. w końcu jak nie posmarujesz to nie pojedziesz :)
Spróbuj iść do urzędu i dać któremuś. Zobaczymy czy weźnie a dopiero będziesz mówił. Albo jeśli takowy jegomość się znajdzie weź dyktafon np. w komórce a później na stronie CBA możesz info. dać. Ale najpierw znajdź takiego, co bierze a później będziesz mówił.
Uderz w stół a nożyce się odezwą? :)
A gdzie napisałem, że biorą? Napisałem, że są firmy które są gotowe tyle dać. Ale jak mówiłem - uderz w stół ... :)
Heh. Bardzo dobry żart. A tak szczerze to za 1200 ciężko jest znaleźć jakąkolwiek. Poszukaj w innym mieście
DADZĄ?
A może "wypłacą za wykonaną pracę"?
Daj, a ja sobie wezmę.
Pieniądze się ZARABIA, a nie BIERZE.
No muszę was zmartwić, jest nie jedna firma dająca zarobić 2000zł i nawet więcej, ale jest jeden szkopuł, w 95procentach to praca sezonowa.
Na głogowskiego po drugiej stronie pl.floriana
Są. Poza tym 2 tys. w odniesieniu do cen żywności, opłat etc. to kwota niewielka.
Wszystko zależy, kto z jakiej strony patrzy. Dla jednego te 2 tys. będzie bardzo dużo, dla innego grosze. W jednych firmach da się godziwie zarobic, w innych nie, mimo że bardzo dobrze prosperują. Moja znajoma pracuje w firmie X, właściciel ma kilka sklepów, ma podpisane z gminą umowy na transport dzieci niepełnosprawnych do kilku ośrodków (całkiem fajne są z tego pieniądze), a ludzi zatrudnia albo na czarno, albo na umowy-zlecenia, a ci, co już te umowy mają, to max. 1/2 etatu za 1/2 minimum, urlopy kombinowane, posuwane pracownikom wnioski o urlopy bezpłatne, nie płaci za nadgodziny itd. A i tak znajdą się ludzie, co narzekac będą, a pójdą i pracowac będą dla tego człowieka.
Jest robota dla informatyków za 3000zł w Irkucku. Zbyt skomplikowane?
lepiej w europie niż w Irkucku, bo płacą 1500- 2000 €
Podrobeczko, wklepywacz w Polsce tyle zarobi bez problemu, a jak kumaty i znacznie wiecej.