No to może jeszcze raz :)
Czy istnieją jeszcze normalni mężczyźni, którzy pragną stworzyć normalną rodzinę? Opartą na miłości, zaufaniu, wierności i oddaniu? Mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach dominuje pieniądz i seks. I tylko to.
Odpowiedź była: nie, nie istnieją.
Wersja 2: wejdź na wątek kilka tematów niżej, tam facet szuka normalnych kobiet 30+.
Mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach dominuje pieniądz i seks.
Widocznie jesteś biedna i niezbyt urodziwa skoro tak uważasz
Napisz do mnie smsa 507332867. Nie mam maila ani gg.
Niestety, ale jakoś nie mam zwyczaju rozdawaniu numeru telefonu nieznajomym.. I jakos nie mogę uwierzyć, że w dzisiejszych czasach ktoś nie ma ani maila ani gg..
Może i ma ale żona może siedzi często przy kompie. Telefon bezpieczniejszy :)
a ja spróbuję...
ale są ! sama poznałam takiego faceta genialny, przystojny i romantyczny pragnący normalnej rodziny eh ,,, i wolny tak że szukajcie powodzenia
no...słabo trzymałaś!
Iva szukaj a znajdziesz :-) jest masa facetow myslacych powaznie tyle ze dziewczyny wybredne podczas oceny wygladu :-) albo chcesz byc kochana przez przecietniaka (mowa o wygladzie) albo obracana przez urodziwego i wiadomo im blizej do urodziwego kochajacego tym procent szansy poznania mniejszy :-) ale pamietaj ze uroda z wiekiem przemija :-P
Są... ale zajeci.
No właśnie, tu jest ten największy problem :) Że są zajeci, bo jak się miało te 20parę lat, to trafiło sie na takiego, który miał być tym idealnym, a potem się otworzyło oczy i niestety.. Jednym się udało, innym nie, takie życie.
Do crazy - a gdzie takiego poznałaś? :) Może ma brata? :D
Są tylko dziewczyny są złe (Boguś L. mówił ... bo to głupia kobieta była...) Dziewczyną dziś tylko kasax3 , fura i jakiś malowany goguś najlepiej. dziewczyny przeciętny trochę mądrzejszy, trzeba sobie uzmysłowić.
I wątek umarł. Nie ma męszczyzn normalnych i odpowiedzialnych z tego co widzę :(
mężczyźni to może i są ale męszczyzn to na pewno nie ma:)
Wogóle nie ma normalnych męzczyzn o czym wy mówicie he