Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Czy praca za 1500 zł na miesiąc 10 godzin dziennie jest dobra?”.
              • Odp.: Czy praca za 1500 zł na miesiąc 10 godzin dziennie jest dobra?

To siedź cicho i użalaj się na zły los i warunki albo zmień pracę na lepsza i nie marudź. Każdy ma to na co sobie pozwala i na co się godzi.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Gość 18;49 widać że nie masz wydatków rodziny itd itp na głowie, więc piszesz głupoty jakby w ostrowcu pracy od zawalenia bylo że można przebierać na lewo i prawo.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Czy praca za 1500 zł na miesiąc 10 godzin dziennie jest dobra?

Gościu 23:22 napisz gdzie tak jest, żeby wiadomo było który zakład omijać szerokim łukiem.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

ja tam mając 26 lat zarabiam 4 tys w Ostrowcu i jest mi dobrze :)

Gość_:)
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Pan Rydzyk zarabia 1500,00 zl brutto i stac go na wiele.

pismen
      Zgłoś
      Odpowiedz

zawołaj podwyzke tam gdzie teraz pracujesz albo odchodzisz, jak nie podniesie pensji to masz nowa prace za 1500

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zastanów się co piszesz kowwboju / ludzie nie mogą pracy znaleźć za tysiąc , a ty mówisz , że zaraz następną znajdą .

Pewnie nie masz rodziny na utrzymaniu tylko jak nie ma pracy to mama z tatą + dziadkowie pomogą dlatego tak się rzucasz . Poczekaj , a życie samo cię pokory nauczy , ale to boli szczególnie takich jak ty .

Gość_poloczek
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie mogą, bo pewnie nie szukają, tylko tkwią w marazmie i nie próbują niczego zmieniać. Źle ci w pracy za 1000 zł, szukaj takiej za 1500, a jak nie można jej znaleźć na miejscu to wyjedź do innego miasta. Siedzieć i narzekać na brak czegoś nie robiąc jednocześnie NIC w kierunku zmiany można do u*** śmierci. Od narzekania jeszcze nikomu nic nie przybyło. Znajomy nie mógł znaleźć pracy w Ostrowcu, wyjechał do Krakowa i zarabia powyżej 2000 miesięcznie. Można?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Gość 21;48 Można? można, proszę Cię bardzo jedź do krakowa, warszawy,itd, zarob do 2.5tys, zaplać za kawalerkę minimum 1tys zł. plus opłaty licznikowe, jedzenie tel, pewnie i internet co ci zostanie??? TAKIE KOKSY I ZYCIE JAK W MADRYCIE będziesz miał w tym "krakowie"??? widać że jeszcze w główce siano masz. :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Daj spokój Gosciu z 21.48 już był kiedyś podobny watek i mój pogląd, ze zamiast siedzieć i narzekać ruszyć tyłek był bardzo niepopularny a wręcz zostałam zakrzyczana, że śmiem takie teorie nie tylko mówić ale nawet wprowadzać w życie. Tu najlepiej jest narzekać i czekać az los sam się odmieni.

Gość_Magda
                Zgłoś
                Odpowiedz

Gościu_Magda 22;00 masz problem? wyjedz z ostrowca, zarob 2.5tys zl wynajmij mieszkanie oplac rachunki wyżywienie, ile ci zostanie? w ogole ci coś zostanie?? no chyba że będziesz jadla sam chleb wczorajszy to ci cos zostanie, chyba ze ci rodzice oplaca mieszkanie wyżywia to te 2.5tys bedzie dla Ciebie :) będziesz dumna że wyjechałaś z ostrowca.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gościu z 22.06 nie chce mi się znowu opisywać mojej historii, ja w Ostrowcu mieszkam od niedawna, przeprowadzałam się za praca kilka razy, tak wynajmowałam mieszkania i się utrzymywałam zawsze z moją rodzinę. chwilowo mi pasuje mieszkanie w Ostrowcu, ale na pewno wyjadę w ciągu następnych dwóch lat bo chcemy z mężem się rozwijać a nie stać w miejscu i z cała pewnością się utrzymam

Gość_Magda
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

wyjedź już dzisiaj :) albo zacznij się pakować :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

a tu jęcz dalej :)

Gość_Magda
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

dlatego Ostrowiec to raj dla kapializmu i biznesmenow bo tu karzdy siedzi cichow pracy za minimium albo mniej !!!!! a jak wychodzi za brame zakladu to kozak ze on to nie bedzie tak robil ze o podwyżkę trzeba iść !!!!!!! a jak sie zbierze grupa to każdy zwiesza glówkę po piersi i jak by mu jezyka brakło !!! ludzie pomyślcie o tym że jak nie daj boże was dopadnie poważna choroba czy wypadek i przyjdzie żyć za odprowadzane składki i zus wam bedzie płacił według tego co mieliście na umowie to uwierzcie bedzie wielki placz i rozpacz a na lekarstwo nie starczy wiem z własnej autopsji !!!!!a tu czytam jak jeden czy drugi pisze ze musi za 1000 pracowac bo ma rodzine to skladam rece !!!!!!KIEDY CZASY WYZYSKU I MINIMUM PRZEMINĄ ??????? WTEDY JAK BEDZIEMY MIEĆ AMBICJE I HONOR I BEDZIEMY SIE SZANOWAĆ !!!!!!!!! TY MY PRACUJEMY NA NICH NIE ONI NA NAS !!!!!! JAK MY PRZESTANIEMY ONI ZNIKNĄ !!!!!!!! ZACZNIJMY TROSZE MYŚLEĆ O SOBIE I SWOJEJ PRZYSZŁOŚCI !!!!!! POZDRAWIAM

Gość_BYŁY_ROBOL
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Rozwijanie się to ciągłe wędrówki ludów? Zobaczysz, jak będziesz miała dziecko w wieku szkolnym czy to jest takie proste jak Ci się wydaje Magdo.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Posłuchaj mnie PO -wski POlitruku. Nie żaden pan Rydzyk ,tylko ojciec Rydzyk albo ksiądz Rydzyk.

Pojmij PO wski mądralo ,że ten Rydzyk to katolicki ksiądz a nie żaden pan.

Nie potrafisz szanować ludzi , nie oczekuj szacunku dla siebie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pozwolę się nieładnie wtrącić ale miałem do czynienia z tym człowiekiem i nie jest to dla mnie nawet pan z małej litery.

Aby nie odbiegać od tematu to obecnie ciężko o pracę, nic nie wskazuje aby było lepiej w Ostrowcu, poczekajmy aż podniosą minimalną i zwiększą ZUS to wtedy dopiero się zacznie.

1200 zł cóż, takie jest życie, nie pasuje to inna praca. Kieruję się zasadą jaka praca taka płaca, bynajmniej w mojej branży jest to ważne i nikt nie narzeka ale nikt nie pracuje za ww. kwotę.

Dobranoc

pono
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę