We wtorek ostatnia sprawa oskarżonego przez Prokuratora Górczyńskiego.Jeżeli sąd uzna winę Jarosława G. to czy przestanie automatycznie być prezydentem?
.ebać pis i ciebie piśdzielcu
Przestępca nie może być prezydentem Ostrowca
Może być ,czarny"
W zależności na jaki kolor sobie włosy ufarbuje,jak na rudo to będzie rudy.
Odczep się od prezydenta matołku
Górczyński nie musi farbować bo ma rude włosy naturalne.On właśnie farbuje na czarno.
Jeszcze będzie apelacja. Także to jeszcze potrwa.
Nigdy nie zrozumiem tępaków, którzy nie mogą się doczekać czyjejś porażki, straty, niepowodzenia. Widocznie oni sami nic w życiu nie osiągnęli i nic nie znaczą, dlatego wszystkim źle życzą i czekają na porażki innych, aby nikt nie był lepszy od niego - zawistnika. Nie wyczekuj czyichś niepowodzeń, bo będziesz pierwszym, który się ich doczeka.
Nikt w Ostrowcu go nie skaze. To sa kolesie. Razem tancza i bawia sie.
Moze w II instancji jak sprawa trafi do innego wojewodztwa.
Jaką trzeba być wredną, pustą, mściwą mendą ludzką, aby wstać w niedzielny poranek i pierwszą myślą jest dla takiej kanalii żądza zemsty. Ta karykatura człowieka jest autorem wszystkich wątków szkalujących prezydenta naszego miasta. Ile trzeba mieć w sobie jadu, aby śledzić kolejne terminy rozpraw i przed każdym posiedzeniem Sądu zakładać nowy wątek na ten temat?Myślę, że prezydent doskonale wie, kim jest ta wesz, jeśli nawet ja domyślam się jej personaliów. Pozostaje w tym przypadku mieć nadzieję, że zło zawsze powraca do jego twórcy ze zdwojoną siłą i niebawem wszyscy się o tym przekonamy.
Ileż nienawiści jest w tych "odnowa". Tak wiele słów musi znaczyć o tym, że bardzo boicie się tego, że o tym się mówi.
09:33. Znowu bredzenie bez sensu ludzika zaślepionego nienawiścią.
Spójrz w lustro. To tam jest prawdziwy nienawistnik. Darzysz nienawiścią każdego kto nie klaszcze.
Tak szybko sąd rozpatrzył sprawę?ciekawe z jaką wnikliwością?bo jak obserwuję to co się dzieje w sądach w kraju to mam wątpliwości co do wyroku bo dziś to oszuści mają większe prawa od osób poszkodowanych.
10:20. Cały czas usiłujesz kopać się z koniem. Nie boisz się, że cię kopnie tak, że nigdy się nie podniesiesz ty i twoja rodzina?
08:29 niezły popis emocji
Nie wiem czy będzie prezydent ten sam ale na roniach to na bank będziecie mieć odciski.