Sławku-slavo! Popieram Gościa z 20:14 - mniej jadu....
Co ten bidny kierowca miał z tymi ludziorami zrobić? Na plecy wziąść???
dobrze gada Slavo, robią co chcą, i w tyle mają pasażerów.
Podobno kto chciał to czekał na dodatkowy autobus, pozostałym kierowca zwracał pieniądze za bilety żeby mogli jechać szybciej z innymi przewoźnikami
To prawda , do Krakowa często podstawiane są graty, nie nadające się na dalekie trasy. W zeszłym miesiącu z Zakopanego jechał taki bus, w którym nogi można nałożyć sobie na szyję. Bilety kosmicznie drogie, w ciągu 3lat z 24,80 podrożały do 33zł po zniżce studenckiej. Ale o wyrzucaniu pasażerów nic nie słyszałem.
No to normalna praktyka w takiej sytuacji, a nie żadne wyrzucanie z autobusu.
Zastosowano normalną procedurę w tej sytuacji. Przecież autobus zastępczy nie dojedzie do Nowego Brzeska w 5 minut, to jest już przed samym Krakowem i jest masa busów itp. Nie dziwię się, że ludzie nie chcieli czekać. Szukasz Pan sensacji, tam gdzie jej nie ma.
popieram poprzednika troche cierpliwosci
Dobrze, ze mamy takiego dociekliwego Slavo który wszystko na czas wyniucha... Jezu! Co by to było jakby wszyscy pasażerowie PKSu Ostrowiec zaczęli pisać na tym forum. Ciekawe też że nikt tej sensacji wcześniej nie odkrył z tym zlikwidowanym krakowskim kursem?
Lud myśli że autobus tańszy a tymczasem jak sardynki przez 200 km jechali. Odkąd jest do Krakowa PKP to skończyły się bolączki z PKS. Tyle prawdy.
Kurs z 3:40 został zlikwidowany tylko w soboty i niedziele. Tak przynajmniej wynika z rozkładu jazdy na stronie PKS.
Przecież pisze jak byk w internecie przy godzinie odjazdu że kurs jest w piątek, sobotę, niedzielę i poniedziałek. Symbol 1,5,6,7
30 zł normalny, a 14,70 chyba studencki. Do Warszawy chyba coś drożej bo to jest relacja spółki PKP Intercity, natomiast ten do Krakowa jest Przewozy Regionalne.
Ja ostatnio podawałam 30 jajek, ale nie wybuchły.