najlepszy jesli chodzi o stosunek cena/jakosc, sam go mam i polecam.
bardzo dobry mam go juz okolo 5miesiecy i jest ok
Macie może jakiś link do polskiej instrukcji ???
Użytkownicy zgłaszają częste restarty i niestabilność, bardzo szybkie rozładowywanie baterii, długi czas ładowania, niedopracowane widgety i aplikację aparatu, brak grudnia w aplikacji kontakty przy dodawaniu urodzin z kalendarza[4][5][6]. Problemy z Bluetooth, długim czasem ładowania i brakiem grudnia w kalendarzu zostały wyeliminowane aktualizacją Android do wersji 4.2.1 [7]
Pojawiły się również problemy z przegrzewaniem i throttlingiem.[8][9]. Dostępna jest nieoficjalna łatka od developerów z XDA, ale Google nie udostępniło jak dotąd oficjalnej aktualizacji która by likwidowała problem.
Ponadto okazało się, że szklana obudowa łatwo pęka
Chłopie z 12.46 - głupoty gadasz, nic takiego nie ma miejsca
Długie ładowanie baterii ??? Godzina i jest MAX !!!
Więc chyba masz konkurencyjnego S3 i Cie nie stac na nexusa :)))
co ty za glupoty piszesz ten telefon chodzi plynnie nie ma zadnych restartow bateria 2 dni trzyma.przegrzewa to ci sie glowa od slonca.
no nie ma to jak nie posiadac telefonu tylko wejsc na wikipedie i skopiowac glupoty przy czym zrobic z siebie idiote.
Mam ten telefon i żaden z powyższych opisanych objawów nie występuje.
Jestem z nexusa mega zadowolony.
dokładnie! czysty Android działa bardzo szybko, nie napakowany badziewiem od Samsunga czy Sony...
Po za tym jako pierwszy i na 100% dostaniesz kolejne aktualizacje,a Andorid 4.3 tuż tuż...
Nakładkę na system zawsze można pobrać z GPLAY jak Ci się menu nie podoba.
Tel polecam w 100% żaden w tej cenie nie jest tak solidnie wykonany. Szajsung S3/S4 (plaskit-wieś tańczy i śpiewa) się nie umywa.
Dziękuję i dobranoc
android 4.3 juz jest :P wczoraj dostałem akutalizacje na mojego nexusa.
czego to takie wielkie jest? do kieszeni nie wlozysz
i po co glupoty gadasz 09:14? nie miales tego telefonu to sie nie wypowiadaj. bez problemu miejsci sie w kieszeni i w ogole go nie czuc.
Nie kupuj, procek sie przegrzewa i telefon się zawiesza, to dopiero pierwszy krok w mocne konfiguracje w telefonie i jest to jeszcze mocno niedopracowane, opinie w stylu "Więc chyba masz konkurencyjnego S3 i Cie nie stac na nexusa :)))" są od osób które nie mogą pogodzić się z faktem że wydały więcej pieniędzy na gorszy telefon :))) telefon na pozór bardzo fajny. Cóż z tego skoro ma wady jakościowe. Mój egzemplarz ma problem z tw. 'buzzing earpiece'. Po przyłożeniu telefonu do ucha słychac wyraźne brzęczenie (szum) w słuchawce - niezależnie od tego czy jest włożona karta SIM czy nie. Problem jets znany i na duzą skalę - dużo uzytkowników skarzy sie na to na forach internetowych. Niestety serwis LG w Polsce udaje , ze nie rozumie o co chodzi mimo że wyraźnie opisuję usterkę. Podsumowując- firma LG nie staje na wysokości zadania