zobaczycie że w następnych wyborach prezydenckich wystartuje jeden z młodych działaczy o których rozmawialiśmy tutaj na forum może i nie będzie się wszystkich podobać ale zawsze to zamiana na nowego pełnego wigoru człowieka. Będziecie zaskoczeni i zobaczycie że będą zmiany na pewno nie będzie to ktoś z obecnych prezydentów posłów . Ja tylko gratuluje odwagi aby startować i przełamać ten beton nie jest to Pan Składanowski ani nikt z TOSU bo tym Pabnom chyba już czas podziękować
zgadzam sie z Toba gosciu z 20:42!
już teraz powinno się odwołać "cwaniaczka"
mam nadzieje ze NIEEEE!!!!
Właśnie.
Wystarczy jak z pracownicy z UM zaglosuja na Niego oczywiscie z rodzinami i prawie wygrana w kieszeni. A ilu ludzi nie pójdzie na wybory?? i powie co mój glos da. A pózniej sie narzeka
Obawiam się że ma. To mnie przeraża. ALE JA NA NIEGO W ŻYCIU NIE ZAGŁOSUJĘ JUŻ. Ciekawe ile marketów zdąży zbudować jeszcze. Typowy polityk. Byle się tylko nażreć!
to żaden prezydent ktory likwiduje szkolne stołowki,zamyka szkoły, odpycha inwestorów itp. Pewnie kazdy z nas w dobie kryzysu byłby w stanie pozamykac szkoly, zlikwidowac stołowki,a le wielkosc prezydenta powinna sie wlasnie objawiac w ty ze mimo niesprzyjajacego klimatu ekonomicznego on trwa,nie likwiduje, przeciez pozamykac szkoly i inne placówki to kazdy z nas to potrafi. ale tu chodzi aby budowac a nie niszczyc i zamykac? Czy est w ostrowcu ktos kto potrafi cos tworzyc a nie zamykac? bo jesli chcecie by wam zamykano szkoly,przedszkola t i ja oge zostac takim prezydentem.
trzeba było nie wyganiać szostaka .a teraz za nim skomlicie
szostaka nie wyganiać? może jeszcze w spóle z kamińską? Faktycznie jest za czym tęsknić. Niech Bóg broni przed tymi ludźmi.
@gość z 20;57-Najpierw się człowieczku naucz pisowni a póżniej komentarze pisać.
a co Szostak był lepszy? Mogliby konkurować który bardziej Ostrowiec zarżnął!...
potwierdzam w życiu żadnego Szostka ani jego ludzi co nie zmienia faktu ,ze obecna władza jest nieudolna
Władza Ostrowca jest mi obojętna ale Prezydenta macie nijakiego.
Ja bede namawiac wszsystkich z rodziny i znajomych zeby poszli i zaglosowali na kogokolwiek byle nie na niego. Juz dawno cwaniak powinien byc odwolany!
A ja powiem tak. Nasz obecny prezydent był dobrym gospodarzem w pierwszej kadencji. Teraz jakby powietrze z niego uszło. Brak mu pomysłów na rozkręcenie miasta. Więc sądzę że ludzie to widzą i na trzecią kadencję raczej już nie zostanie wybrany - chyba że nie będzie żadnej alternatywy. A ci co o mówią że szostak był dobrym prezydentem to chyba są oderwani od rzeczywistości.