Czystość nie ma nic wspólnego z pluskwami. Dostaną się do mieszkania przez nieszczelności w ścianach, przy łączeniu sufitu i podłogi z rurkami centralnego ogrzewania, wejdą do pokoju , do łóżka, w firanki przy karniszach za obrazy, listwy itp.
Często usługi wykonuję w mieszkaniach zaniedbanych jak i wyglądających jak z żurnala. Często powtarzam, blok mieszkalny to naczynie połączone i co byś w mieszkaniu nie robił dla utrzymania czystości nic to nie pomoże. Pluskwa żywi się krwią ludzi zwierząt nie odpadami i kurzem. Dziękuję za telefon od byłej klientki ze Słonka aby zabrać głos na tym forum i wyjaśnić skąd one się biorą i jak dalej postępować. Drodzy państwo jeśli macie pytania w tym temacie proszę do mnie dzwonić zawsze tak po 16:00 , już od 28 lat wykonuję te usługi na terenie Ostrowca tak ,że sporo widziałem( i trochę na ten temat wiem ), proszę do mnie dzwonić pod nr tel 607 031 731
A co ma Pan Sławek mówić? Że w domu klienta syf? Rozumiem. To nie było by grzeczne.
Szkoda, że masz czysto w domu A pustkę w głowie. Pasożyty nie biorą się z brudu. Dobrze byłoby czasem coś mądrego poczytać. Przyswajanie wiedzy chyba jest dla Ciebie strasznie trudne.
Proszę dać sobie spokój. To i tak nie zrozumie. To wyborca Trzaskowskiego.
Napisał znany pisiorski kocmołuch bez mózgu, wyborczyni Nawrockiego, największa fleja i nierób w Ostrowcu.Dotyczy wpisu z godz.17:52
Mamy odkąd rządzi ruda niemiecka wrona.
Po co ci pluskwy? Instaluj odrazu pegasusa.
Pluskwa lubi ciepłokrwiste , zatem , pieski , kotki mogą być nosicielami i uszczęśliwiać lokatorów , przynieść można z hoteli , samolotów , kin , teatrów istnieje dużo możliwości!.
W piątek widziałam p. Sławka jak wchodził do bloku 38 na ogrodach, ja mieszkam w 37 czyli serial " Blisko coraz bliżej".