Pokazały się w mieszkaniu w bloku co robić , ewentualnie namiar na firmę z ostrowca bo dzwoniłem do Kielc i powiedzieli mi 700 zł za jeden zabieg ale za dwa tygodnie trzeba powtórzyć.
Lazita po śmietnikach i zabieracie resztki śmieci,mebli,elektroniki itp. wywalonej na śmieci , lazita po szmateksach, kupujecie wątpliwej jakości śmieci wyrzucone do kontenerów. Co z tego, że prane jak tysiąc rak je później dotyka.
Ja miałem i firma wzięła 1500 za dwa zabiegi i pewnie i tak kiedyś wrócą. Ale to z przygotowaniem typu demontaż listew podłogowych itp. Jest w necie wystarczy wpisać grupa stop w google. Takie to mieszkanie w wielkiej płycie. Dlatego się wyprowadziłem na wieś i mam spokój.
Kup sobie parownice karczera
U nas na Słonku całą klatkę zrobił kilka lat temu pan Sławek mamy do tej pory spokój z pluskwami. Telefon do niego podaję z wizytówki którą mi zostawił - 607 031 731.
Cena 250 zł za jeden oprysk i wymrażanie jaj pluskiew w mieszkaniu w bloku . Drugi zabieg po tygodniu. Czasami jest potrzeba powtórzyć trzeci raz, wtedy koszt usługi 200 zł. Jest to koszt za usługę wykonywaną na prywatne zlecenie. Można też problem zgłosić do administracji OSM.
Pozdrawiam mieszkańców z bloku na Słonku.
Numer telefonu jest aktualny 607 031 731.
Specjalistyczny Zakład ddd
Ty możesz mieć błysk w mieszkaniu, a sąsiad nie ma i wystarczy.