Rozżalony jesteś bo ciebie nie poczęstowali? To ci spać nie daje, że nawet napić się z tobą nikt nie chce?
Ja nie jestem menelem, a przepijanie publicznych pieniedzy jak 500+ powinno byc karane. Gdzie kontrole?
wystarczy po denkowie przejsc by zobaczyc il pijanych ojców jest po przelewie 500+
08.50, a wcześniej to ci ojcowie abstynentami byli, prawda? Jak nie było 500+, to oni nie wiedzieli co to alkohol? Włóż te bajki pod poduszkę, bo kto pił, to będzie pił, czy będzie 500+, czy nie będzie.
no kurcze gdzie te 500+ bo paznokcie musze zrobić
Jasna - siedzą od rana do wieczora na ławce pod szesnastką chyba - palą jeden za drugim i śmieją się z tych co do pracy idą
A z czego maja sie smiac, ze wegetuja za jalmuzne od panstwa i swiata po za wlasnym osiedlem nie widzialy bo musza niby dzieci pilnowac? Przejebane maja gdzies bym te 500+ mial. Maja zmarnowane zycie.
Do pracy darmozjady i patole .
Pili ale nie tak Jak teraz.dlaczego te pieniądze nie idą na tańsza żywność paliwo ? Dlaczego jedni maja pomoc od państwa a drudzy muszą dawać na tą pomoc?
Taaaaa, nie tak jak teraz, akurat. U mnie pod sklepem nic się nie zmienia od lat. Ilu żuli było, tyle jest, bo jak który zejdzie z tego świata, to na jego miejsce przybywa młody, który w tym czasie dorósł do picia. I nie są to ojcowie, tylko samotni alkoholicy, bo kto z takim chciałby być.
Bo ten kraj jest chory. Juz wiesz dlaczego? Jak masz jedno dziecko i chetny do pracy to nie masz nic od panstwa.