codzienna kapitalizacja w db net? Ktoś może coś wie
Taa, bo tu sami eksperci od codziennej kapitalizacji w db net;/. a nie mają oni strony internetowej/infolinii/odddziału, gdzie można dopytać?
No chyba, ze chcesz zareklamować - to w mało zachęcający sposób
tylko Pocztowe Konto Oszczędnościowe w Banku Pocztowym
Nie chce zareklamować. Pytam, bo wiem że są osoby który byłyby mi w stanie doradzić.
A dzwoniąc na infolinię, będę tylko słyszał zachwyty nad kontem w db net...
Sprawa jest bardzo prosta - dzwonisz czy idziesz na miejsce i pytasz: Mam 10 tys zł - ile dostanę po 3 miesiącach? Porównujesz zysk tu i tu i juz wiesz gdzie więcej zarobisz. Nie daj sie wciągac w opowieści o stopie procentowej, kapitalizacji itd. Konkretnie - ile wyjmę za 3 miesiące.
tak, bede chodzil po wszystkich bankach i sie pytal jak glupi... od tego jest forum i osoby ktore sie na tym znaja i sa w stanie mi pomoc
No jak widać -setki rzeczowych odpowiedzi.... A tak nawiasem mówiąc to głupi nie jest ten co pyta tylko ten co rozumy zjadł....
Witaj, mam konto db net i z mojego rozeznania wynika że oszczędzanie na koncie oszczędnościowym jest dość korzystne, zwłaszcza że masz dostęp do swoich pieniędzy właściwie w każdym czasie. Co do lokat - nie znam tej 3miesięcznej, ja miałam roczną z dzienną kapitalizacją, ale niedawno została zniesiona. Tam było np. ograniczenie co do kwoty ulokowanej, która nie mogła przekroczyć 18 tys. Jeśli nie zależy Ci na dostępie w każdej chwili do pieniędzy, rozważ lokatę. Jeśli jest możliwość że będziesz ich w tym czasie potrzebować, przelewaj na konto. Pozdrawiam!
Ale tupet, już i od tego jest forum, żeby wyliczyć wam zysk i wskazać korzystniejszą lokatę... nie chodź nigdzie i nie pytaj w bankach, bardzo słusznie najlepiej w skarpecie zero zysków...Twoje próżniactwo i wygoda wskazują,że nie będziesz nigdy miał dużych pieniędzy. Nawet na nie nie zasługujesz.
Lokata na start.GETIN BANK.Zakładasz przez internet na 2 m-ce.Np.10 000 odsetki 116 minus Belka
hymm. Zastanawiam sie nad lokata, bo mam pieniadze ktorych teraz nie musze uzywac. dlatego chce wrzucic na lokate. szukam najkorzystniejszej oferty
jakies rady?
www.bgzoptima.pl - chyba obecnie najlepsza oferta na rynku i to na koncie za 0 zeta i z ciekawą lokata bezkarną do 20 tys. zł. przy otwarciu rachunku.