Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czy lepiej wrzucić pieniądze na lokatę 3-miesięczną czy na konto oszczędnościowe w DB Net?

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1763 | Najnowszy post
  • Czy lepiej wrzucić pieniądze na lokatę 3-miesięczną czy na konto oszczędnościowe w DB Net?

codzienna kapitalizacja w db net? Ktoś może coś wie

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czy lepiej wrzucić pieniądze na lokatę 3 miesięczną czy na konto oszczędnościowe w db net?

Taa, bo tu sami eksperci od codziennej kapitalizacji w db net;/. a nie mają oni strony internetowej/infolinii/odddziału, gdzie można dopytać?

No chyba, ze chcesz zareklamować - to w mało zachęcający sposób

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Czy lepiej wrzucić pieniądze na lokatę 3 miesięczną czy na konto oszczędnościowe w db net?

tylko Pocztowe Konto Oszczędnościowe w Banku Pocztowym

Gość_jola
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Czy lepiej wrzucić pieniądze na lokatę 3 miesięczną czy na konto oszczędnościowe w db net?

Nie chce zareklamować. Pytam, bo wiem że są osoby który byłyby mi w stanie doradzić.

A dzwoniąc na infolinię, będę tylko słyszał zachwyty nad kontem w db net...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Sprawa jest bardzo prosta - dzwonisz czy idziesz na miejsce i pytasz: Mam 10 tys zł - ile dostanę po 3 miesiącach? Porównujesz zysk tu i tu i juz wiesz gdzie więcej zarobisz. Nie daj sie wciągac w opowieści o stopie procentowej, kapitalizacji itd. Konkretnie - ile wyjmę za 3 miesiące.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

tak, bede chodzil po wszystkich bankach i sie pytal jak glupi... od tego jest forum i osoby ktore sie na tym znaja i sa w stanie mi pomoc

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No jak widać -setki rzeczowych odpowiedzi.... A tak nawiasem mówiąc to głupi nie jest ten co pyta tylko ten co rozumy zjadł....

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Witaj, mam konto db net i z mojego rozeznania wynika że oszczędzanie na koncie oszczędnościowym jest dość korzystne, zwłaszcza że masz dostęp do swoich pieniędzy właściwie w każdym czasie. Co do lokat - nie znam tej 3miesięcznej, ja miałam roczną z dzienną kapitalizacją, ale niedawno została zniesiona. Tam było np. ograniczenie co do kwoty ulokowanej, która nie mogła przekroczyć 18 tys. Jeśli nie zależy Ci na dostępie w każdej chwili do pieniędzy, rozważ lokatę. Jeśli jest możliwość że będziesz ich w tym czasie potrzebować, przelewaj na konto. Pozdrawiam!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Czy lepiej wrzucić pieniądze na lokatę 3 miesięczną czy na konto oszczędnościowe w db net?

Ale tupet, już i od tego jest forum, żeby wyliczyć wam zysk i wskazać korzystniejszą lokatę... nie chodź nigdzie i nie pytaj w bankach, bardzo słusznie najlepiej w skarpecie zero zysków...Twoje próżniactwo i wygoda wskazują,że nie będziesz nigdy miał dużych pieniędzy. Nawet na nie nie zasługujesz.

Gość_bankier
              Zgłoś
              Odpowiedz

Lokata na start.GETIN BANK.Zakładasz przez internet na 2 m-ce.Np.10 000 odsetki 116 minus Belka

Gość_mgr
                Zgłoś
                Odpowiedz

hymm. Zastanawiam sie nad lokata, bo mam pieniadze ktorych teraz nie musze uzywac. dlatego chce wrzucic na lokate. szukam najkorzystniejszej oferty

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

jakies rady?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

www.bgzoptima.pl - chyba obecnie najlepsza oferta na rynku i to na koncie za 0 zeta i z ciekawą lokata bezkarną do 20 tys. zł. przy otwarciu rachunku.

Gość_misiek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę