http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/pierwsza-tegoroczna-%E2%80%9Eszostka%E2%80%9D-w-lotto-padla-w-lodzi-dokladnie-15-514-50270-zl
Mam ciotkę w Łodzi, jutro do niej dzwonię. Ciekawe czy odbierze ?
A znacie kogoś kto trafił więcej niż 3 w Ostrowcu? Czy trafienie 6 jest możliwe (pomijam statystykę) czy to tylko taka ściema do nabijania kasy? Znają wcześniej przed losowaniem WSZYSTKIE wytypowane przez graczy numery.
Miałam kilka "4"
Ściema na 100%
Ja trafiam codziennie jedynkę
no co za debil pisze takie wątki
Prawdopodobieństwo trafienia szóstki to 1 do prawie 15 mln kombinacji.Obrazowo wygląda to tak,że w pomieszczeniu o wymiarach 4x4m2 i wysokości 2,5m,umieszczam pod sam sufit koraliki,wszystkie białe,a jeden czarny.Ten czarny to szóstka.Otwieram drzwi i mam kilka minut na znalezienie tego czarnego.Praktycznie niemożliwe i dlatego nie wierzę w jakieś kumulacje,czy wygrane szóstkowe.Nikt nie pochwalił się do tej pory,że trafił i wygrał ileś tam milionów.Propaganda taka sama,jak ślij sms po samochód,gotówkę itp.uprawiana w wielu stacjach radiowych.Jakiś sebix drze mordę,że wygrał np.50 tys.zł,ale już nic więcej o nim nie wiemy.Typowa socjotechnika jak na pokazach garnków za 10 tys.
Po pierwsze lotto to wielki przekręt. Jak komuś uda się trafić to ma niewiarygodne szczęście bo udało mu się zgrać cyfry w momencie kiedy organizator odpuszcza i pozwala wygrać.
4 w lotto zdarza się, miałam kiedyś 4 w mini wyszło 1100 zł. Ale co do większych wygranych mam wątpliwości
Nie da się zrobić przekrętu, zresztą jaki byłby w tym cel? Szanse na wygrane są iluzoryczne, ale są i na tym polegają loterie. A że nikt się nie chwali, że wygrał X milionów? A czy któryś z was chwali się publicznie pod imieniem i nazwiskiem, ile zarabia, a kwota ta w większości będzie tylko z przedziału 1500-3000 zł?
6 nie trafiłem ale 5 tak było to 6 lub 7 lat temu gdzieś mam potwierdzenie odbioru kasy kupon puszczony w groszku na pułankach była to jedna z wyższych 5, 9900 zł po podatku do łapy było 8800
Jak najbardziej da się to zmanipulować. Technicznie możliwe. Jest bardzo łatwy sposób, który został opublikowany przez byłego pracownika. Najciekawsze że to nie tylko w polskiej loterii tak się dzieje tylko też w innych państwach. Ktoś na tym też musi zarobić. Cały system oraz maszyny losujące są tak skonstruowane aby współpracowały z aktualnymi skreślonymi liczbami. Chcąc nie chcąc wszystko jest kontrolowane i żadna wygrana nie jest przypadkowa. Niższe wygrane muszą być bo wszytko byłoby zbyt podejrzane, a te wszystkie kumulacje, w których są miliony, też są kontrolowane aby zwykły Kowalski nic nie podejrzewał. Dadzą raz na jakiś czas wygrać parę milionów a sami zarobią na tym dużo więcej.