Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czy ktoś wygral w Totolotka 6

Ilość postów: 19 | Odsłon: 1295 | Najnowszy post
  • Czy ktoś wygral w Totolotka 6

..

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czy ktoś wygral w Totolotka 6

oj ja wygrałem -sicho sza

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja mam dopiero wygrać

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Czy ktoś wygral w Totolotka 6

http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/pierwsza-tegoroczna-%E2%80%9Eszostka%E2%80%9D-w-lotto-padla-w-lodzi-dokladnie-15-514-50270-zl

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mam ciotkę w Łodzi, jutro do niej dzwonię. Ciekawe czy odbierze ?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A znacie kogoś kto trafił więcej niż 3 w Ostrowcu? Czy trafienie 6 jest możliwe (pomijam statystykę) czy to tylko taka ściema do nabijania kasy? Znają wcześniej przed losowaniem WSZYSTKIE wytypowane przez graczy numery.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Ja trafiam codziennie jedynkę

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

no co za debil pisze takie wątki

Gość_--------------
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bo ty debilu czytasz

Gość_Klaudia
        Zgłoś
        Odpowiedz

Prawdopodobieństwo trafienia szóstki to 1 do prawie 15 mln kombinacji.Obrazowo wygląda to tak,że w pomieszczeniu o wymiarach 4x4m2 i wysokości 2,5m,umieszczam pod sam sufit koraliki,wszystkie białe,a jeden czarny.Ten czarny to szóstka.Otwieram drzwi i mam kilka minut na znalezienie tego czarnego.Praktycznie niemożliwe i dlatego nie wierzę w jakieś kumulacje,czy wygrane szóstkowe.Nikt nie pochwalił się do tej pory,że trafił i wygrał ileś tam milionów.Propaganda taka sama,jak ślij sms po samochód,gotówkę itp.uprawiana w wielu stacjach radiowych.Jakiś sebix drze mordę,że wygrał np.50 tys.zł,ale już nic więcej o nim nie wiemy.Typowa socjotechnika jak na pokazach garnków za 10 tys.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Po pierwsze lotto to wielki przekręt. Jak komuś uda się trafić to ma niewiarygodne szczęście bo udało mu się zgrać cyfry w momencie kiedy organizator odpuszcza i pozwala wygrać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

4 w lotto zdarza się, miałam kiedyś 4 w mini wyszło 1100 zł. Ale co do większych wygranych mam wątpliwości

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie da się zrobić przekrętu, zresztą jaki byłby w tym cel? Szanse na wygrane są iluzoryczne, ale są i na tym polegają loterie. A że nikt się nie chwali, że wygrał X milionów? A czy któryś z was chwali się publicznie pod imieniem i nazwiskiem, ile zarabia, a kwota ta w większości będzie tylko z przedziału 1500-3000 zł?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

6 nie trafiłem ale 5 tak było to 6 lub 7 lat temu gdzieś mam potwierdzenie odbioru kasy kupon puszczony w groszku na pułankach była to jedna z wyższych 5, 9900 zł po podatku do łapy było 8800

Gość_robo
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Jak najbardziej da się to zmanipulować. Technicznie możliwe. Jest bardzo łatwy sposób, który został opublikowany przez byłego pracownika. Najciekawsze że to nie tylko w polskiej loterii tak się dzieje tylko też w innych państwach. Ktoś na tym też musi zarobić. Cały system oraz maszyny losujące są tak skonstruowane aby współpracowały z aktualnymi skreślonymi liczbami. Chcąc nie chcąc wszystko jest kontrolowane i żadna wygrana nie jest przypadkowa. Niższe wygrane muszą być bo wszytko byłoby zbyt podejrzane, a te wszystkie kumulacje, w których są miliony, też są kontrolowane aby zwykły Kowalski nic nie podejrzewał. Dadzą raz na jakiś czas wygrać parę milionów a sami zarobią na tym dużo więcej.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości