Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czy ktoś wybiera się do sklepu 1001 Drobiazgów? Niecodzienna prośba :-)

Ilość postów: 24 | Odsłon: 3692 | Najnowszy post
  • Czy ktoś wybiera się do sklepu 1001 Drobiazgów? Niecodzienna prośba :-)

Poniewaz jestem uziemiona... - Noga w gipsie... i wyprawa do 1001 drobiazgow bylaby dla mnie jak na K2 ;-)

Mam wielka prosbe...

Czy gdyby ktos z Forumowiczow byl jakos na dniach w rzeczonym sklepie, czy moglibyscie zerknac czy sklep ma w ofercie tortownice 20 cm? Prosze... :-)

Z gory bardzo dziekuje!

Gość_Ewa
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czy ktoś wybiera się do sklepu 1001 Drobiazgów? Niecodzienna prośba :-)

Jutro będę więc Ci napiszę. Pozdrawia.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Czy ktoś wybiera się do sklepu 1001 Drobiazgów? Niecodzienna prośba :-)

Powiem tylko, że widziałam jak ludzie ostro rwali w l.eclerku tortownicę więc pewnie była promocja. Ja akurat mam,a le do 1001 drobiazgów wybieram się od kilku dni po maselniczkę, bo stłukłam i po lampki do szampana.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bede wdzieczna :-) Gdybyscie przy okazji zerkneli w jakiej cenie o ile beda :-) Jesli beda to sie tam jakos zawloke albo ktos moze mnie podwiezie.

Widzialam reklame Lidla to byla tortownica 24 cm :-) Dziekuje :-)

Gość_Ewa
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mają takie tortownice. Ceny od 8 zł

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bardzo dziekuje! :-) Teraz przynajmniej wiem, ze na marne nie bede kustykac :-)

Gość_Ewa
            Zgłoś
            Odpowiedz

podwiozę jak cos

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ogromnie dziekuje, ale nie smialabym nikogo tak angazowac...

Bardzo milo mi sie zrobilo, naprawde :-) Malo kto by wyszedl z taka oferta pomocy... Dokustykam jakos :-) Mam kule.

Kimkolwiek jestes pomocny Czlowieku, zycze Ci wiele dobrego i tyle samo zdrowia :-)

Pozdrawiam :-)

Gość_Ewa
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Juz 3 tygodnie sie mecze... ale nic to. Dam rade ;-)

Dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia :-)

Gość_Ewa
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wreszczcie jakiś wątek gdzie nikt nikogo nie oczernia itp.

Miło się czyta - są jednak jeszcze w Ostrowcu ludzie dobrego serca.

Pozdrawiam wszystkich

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

To prawda, że miło. Jeśli to nie prowokacja, to dziś będę w 1001 i chętnie kupię i dostarczę - bez podtekstów. Proszę tylko o informację w jaki sposób.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Zadna prowokacja. Mieszkam sama. Sasiadka robi mi co jakis czas zakupy i smieci wyrzuci. To starsza osoba. Nie moge ja prosic o to, by w mojej sprawie specjalnie do 1001 drobiazgow poszla :-) Chce zrobic sernik na zimno... by jej podziekowac :-) W przepisie jest tortownica 20 cm. Ot cala historia.

Mieszkam na poczatku Sloneczka wiec daleko nie mam :-) Z kilkoma przystankami wroce przed obiadem ;-)

Serdecznie wszystkim dziekuje za oferowana pomoc. Jestescie kochani...

Gość_Ewa
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Dokładnie. Aż łezka w oku się kręci jak czyta się taki miłe wpisy

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

No wlasnie... to piekne jest :-)

Wzruszajace...

Gość_Ewa
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Brawo widać ludzi na horyzoncie.Ale jeśli ktoś chce podwieżć to skorzystaj.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

W 1001 drobiazgow niestety nie ma takich tortownic. Najmniejsze 24 cm.

No nic... Dobrze, ze nie zaangazowalam Forumowicza, ktory chcial mi kupic i przywiezc tortownice do domu.

Pozdrawiam wszystkich, ktorzy szczerze chcieli pomoc :-)

Gość_Ewa
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pilna sprawa potrzebna tortownicy 20cm cel szczytny :)

Gość_bb
              Zgłoś
              Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -