Zauważyłem, że większość angażujących się na fb KSZO zmieniło całkowicie front. Popierali politykę Choraba i spółki szli w ogień aż nagle są przeciwni. (Nie będę wskazywał palcem, ale to są tuzy tego forum KSZO) Niesamowita metamorfoza. Jak sie kogoś kocha to raczej na zawsze.
Ja od początku byłem przeciw i wylatywałem z tego FB może także, dlatego ze pisałem, że Ostrowca nie jest stać na wyżej niż 3 ligę, gdy za klub zabierają się ludzie niemający dużego pojęcia niekiedy korupterzy, których totalnie nienawidzę, po doświadczeniach osobistych ze Stasiakiem itp.
Już na samym początku wskazałem, jakim cudem znaleźli się w Ostrowcu panowie Chorab z panem Wójcikiem. Wspomniałem coś o plecach. Tak to były plecy. Szerokie plecy. Żądacie odwołania Choraba? To nie jest takie proste. Może on nie zna się na zarzadzaniem klubu, ale zna się na kasie. Tak się zabezpieczył, że gdy zostanie odwołany, klub będzie mu wisiał ogromna sumę odszkodowania za przedwczesne odwołanie. Bedzie się to kalkulowało? Się gostek ustawił.
.
Nie wypowiadam się na temat pracy trenera. Mam tylko jedno spostrzeżenie. Nie mamy środkowego znaczy rozgrywającego Takiego, jaką pełni Zieliński. Są tacy W KSZO. Jedynie wrzutami z tej i tej strony nie będziemy wygrywać meczów. Więcej po ziemi pograć. Zagrać także środkiem. Pokombinować.
Jest jeszcze bardzo dużo meczy do rozegrania straty nie są aż tak duże Trzeba ustabilizować grę i nie płakać nad remisem czy przegraną, bo w tej lidze wszystko jest możliwe. Outsider leje drużynę z czołówki, Potrzebna jest stabilizacja składu przez cały okres walki o wyższe cele czy nawet utrzymanie a tu wszystkie drużyny są tworzone z przypadku. Co rok to prorok. Jeśli chcemy wyjść kiedyś z tej 4 klasy to podstawą jest stabilny równy i wcale nie z super zawodnikami skład drużyny przynajmniej 2 sezony. O lepszych będziemy się martwić potem.
Czy trener Tarkowski jest w stanie zmienić? Ja dałbym mu szanse. To tylko 4 klasa rozgrywkowa i tu nie ma murowanego faworyta. Forma zespołów zmienia się, co tydzień. Chełmianka miała kopać wszystkich i co?. Jeszcze nie raz starci punkty. My z resztą też. Ta liga tak ma. Tylko spokój pomoże coś zmienić. Dewastacja 18 października może położyć klub na łopatki.
Ps. Ludzie mimo ze jestem antyChorab macie pretensje, że Chorab ogląda mecze z rodziną. Szok. A z kim ma oglądać z politykami u boku? Tego bym się nie czepiał. Nie zabrał rodziny do loży ViP tylko miedzy kibiców(siedziałem za nim)
To nie on decyduje akurat w tym momencie o grze i wyniku itp. rodzina to rodzina. Tak trzymaj Chorab.
Taki z ciebie znawca, że pisząc ten post nie wiedziałeś, że Tarkowski nie jest już trenerem. Jeśli tak to zachowaj sobie te przydługie przemyślenia i porozmawiaj z lustrem w kiblu
Umiesz czytać? Napisalem "Ja dałbym mu szanse" D A Ł B YM-znafco
No teraz już będzie pewny awans jak trenerm jest juz kiedys wyrzucony super trener Wójcik-zmieszany kiedyś i ukarany w aferze korupcyjnej. Wie jak sie robi awanse
Trenerem będzie Ireneusz Pietrzykowski
Kogo to obchodzi? Wasze prywatne stowarzyszenie KSZO, które nie jest tym samym co dawna spółka miejska KSZO S.S.A. Jakim prawem używacie tej nazwy, skoro żadnych zakładów ostrowieckich już nie ma? Żadnych pieniędzy z budżetu niech Łakomiec nie daje im już. Niech prywatni sponsorzy to utrzymują. Miasto wydaje tylko kolejne miliony i zapycha prywatne kieszenie a to na stowarzyszenie daje pieniądze a to na promocje miasta przez stowarzyszenie. Wszystko z miejskiego budżetu idzie. Komuna się skończyła!
Jak cie nie obchodzi to sie plujesz ? KSZO zawsze będzie KSZO bo to swieta tradycja-To nie Amica przekształcona w Lecha. Jaką oni maja tradycję? Produkują pralki czy Lodówki ?
To chyba powinno się nazywać KSZM Publima - Klub Sportowy Zakładu Mięsnego Publima.
Tylko nikomu nie mów co sie nałykałeś
Dokładnie tak, gościu 11:55, Klub Sportowy Zakładu Mięsnego Publima.
Firma Publima została strategicznym sponsorem KSZO na sezon 2025/26
https://kszo1929.pl/index.php/posts/publima-sponsorem-strategicznym-kszo/477
Pietrzykowski to narazie jest w Chełmnie. Ja wiem kto będzie prezesem i trenerem ale nie poowiem :) To juz jest ustalone już przed 18 pażdiernika
jest w chełmie ale nie dostał 4 wypłat
i co z tego? Napisalem ze juz jest wybrany i prezes i selekcjoner
Gość_Witold... mocne zarzuty w kierunku Pana Wójcika, zważywszy ze nikt w sieci nie jest anonimowy.
Tak z ciekawości - jakie znowu zarzuty???
poczytaj nizej
Wuwu wiecznie żywy
Wuwu wiecznie żywy Do końca Swiata i jeden dzien dłuzej a cos ci sie nie podoba ? czy masz jeszcze jakis inny problem ?