Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?
Ostatnio to jakaś nowa moda w Ostrowcu!
a moze jak ktos podjechał to tylko tak dalo sie zaparkowac? bo inni zle zaparkowali on sie dostasował oni odjechali on został jako ten zły??
zle zaparkowałem i skopali mi samochód, już uważam by nie parkować byle jak!!!
akurat 5 miejsc obok siebie bylo wolnych a szary seat altea zaparkowal na 2 miejscjach. koncowka rejestracji .....00.
musiałam zaparkować żle jednym kołem na białej linii, tak musiałam tyle było miejsca po powrocie autko porysowane nie było miło.
Sam nie raz zaparkowałem mając linię oddzielającą miejsca między kołami bo samochody obok mnie źle stały. Na drugi dzień tamci kierowcy odjechali a jak ktoś spojrzał to wyglądało jakbym sam tak zaparkował, pozory czasem mylą :)
linia to linia. czasem mozna na niej stanac.
ale stanac z premedytacja centralnie posrodku linii to co innego.
po prostu kopać rysować kultury tak uczyć jak nie można inaczej kropka!.
Rysuj, kop a dowiesz sie ile to kosztuje !
ani to ani to! to po prostu oszołomy nie zdający sobie nawet sprawy ,że coś jest nie tak!
na slonko tez taki podjezdza seat 14100 - jak by mogl to by w poprzek zaparkowal. wyjatkowo zlosliwa me.....
Parkuje się na jednym miejscu parkingowym, nawet jak ktoś obok zajmuje dwa miejsca (inaczej: przyjechał równocześnie dwoma samochodami) - za chwilę on odjedzie i co wtedy? Wtedy będzie, że Ty zajmujesz dwa miejsca.
Ja celowo parkuje na dwóch miejscach parkingowych z tego względu, że parkując prawidłowo inni kierowcy wjechali mi w prawy błotnik ... innym razem w lewy... także nie zawsze jest to złośliwe... tylko celowe by uniknąć otarc i wgnieceń
21:53) Jak celowo, to mam nadzieję, że dzięki temu często masz problem ze znalezieniem miejsca parkingowego.
Po prostu jest rozsądny.
Nie przyszło wam do głowy, że to niektórzy zarządcy marketów malują linie zbyt często by mieć niby więcej miejsc parkingowych... dla fiatów 126p.
Panowie jest inna epoka. Teraz się jeździ SUWami, terenówkami, które są szerokie.
A na parkingach wciąż PRL.
a może nie chce abyś mu obił drzwi swoim bolidem za 1200 zł?
należy rozumieć , że żle parkujący to nic innego jak brak szacunku dla drugiego kierowcy więc on również nie może oczekiwać pełnego bezpieczeństwa auta na parkingu, więc ...........!.