Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?

Ilość postów: 29 | Odsłon: 2549 | Najnowszy post
  • Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?

Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?

Ostatnio to jakaś nowa moda w Ostrowcu!

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?

a moze jak ktos podjechał to tylko tak dalo sie zaparkowac? bo inni zle zaparkowali on sie dostasował oni odjechali on został jako ten zły??

Gość_anna
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?

zle zaparkowałem i skopali mi samochód, już uważam by nie parkować byle jak!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?

akurat 5 miejsc obok siebie bylo wolnych a szary seat altea zaparkowal na 2 miejscjach. koncowka rejestracji .....00.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zaparkował prawidłowo a poodjeżdżali Ci co zostawiają miejsce obok dla malucha no i jest finał.

igorigor
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Czy kierowca parkujący na 2 miejscach parkingowych nie potrafi jeździć czy jest złośliwy?

musiałam zaparkować żle jednym kołem na białej linii, tak musiałam tyle było miejsca po powrocie autko porysowane nie było miło.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Sam nie raz zaparkowałem mając linię oddzielającą miejsca między kołami bo samochody obok mnie źle stały. Na drugi dzień tamci kierowcy odjechali a jak ktoś spojrzał to wyglądało jakbym sam tak zaparkował, pozory czasem mylą :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

linia to linia. czasem mozna na niej stanac.

ale stanac z premedytacja centralnie posrodku linii to co innego.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

po prostu kopać rysować kultury tak uczyć jak nie można inaczej kropka!.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Rysuj, kop a dowiesz sie ile to kosztuje !

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

ani to ani to! to po prostu oszołomy nie zdający sobie nawet sprawy ,że coś jest nie tak!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

na slonko tez taki podjezdza seat 14100 - jak by mogl to by w poprzek zaparkowal. wyjatkowo zlosliwa me.....

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Parkuje się na jednym miejscu parkingowym, nawet jak ktoś obok zajmuje dwa miejsca (inaczej: przyjechał równocześnie dwoma samochodami) - za chwilę on odjedzie i co wtedy? Wtedy będzie, że Ty zajmujesz dwa miejsca.

Gość_Kierowiec
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja celowo parkuje na dwóch miejscach parkingowych z tego względu, że parkując prawidłowo inni kierowcy wjechali mi w prawy błotnik ... innym razem w lewy... także nie zawsze jest to złośliwe... tylko celowe by uniknąć otarc i wgnieceń

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

21:53) Jak celowo, to mam nadzieję, że dzięki temu często masz problem ze znalezieniem miejsca parkingowego.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Po prostu jest rozsądny.

Nie przyszło wam do głowy, że to niektórzy zarządcy marketów malują linie zbyt często by mieć niby więcej miejsc parkingowych... dla fiatów 126p.

Panowie jest inna epoka. Teraz się jeździ SUWami, terenówkami, które są szerokie.

A na parkingach wciąż PRL.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

a może nie chce abyś mu obił drzwi swoim bolidem za 1200 zł?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

należy rozumieć , że żle parkujący to nic innego jak brak szacunku dla drugiego kierowcy więc on również nie może oczekiwać pełnego bezpieczeństwa auta na parkingu, więc ...........!.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę