Babska boja sie 40 letnich facetow bo taki ma w glowie poukladane i nie da sobie skoczyc jak mlodziak.
Kawaler po 40-stce ???
Hmm, nieciekawy bo albo dopiero „dojrzał „ do związku albo szuka opiekunki. Jeśli to ten pierwszy powód to źle rokuje bo ma ciężki rozum. Jeśli zaś drugi powód to cwaniaczek.
Naprawdę są jeszcze mężczyźni, którzy z własnej woli chcą zostać bankomatami i nie dbają o swoje nerwy, że dobrowolnie chcą się pakować w takie układy? A niech mu się jeszcze trafi jakaś feministka...
15:02. Jaki masz problem w związku z tym? Nie interesuj się tym co ciebie nie dotyczy, każdy ma prawo do samodzielnego myślenia i podejmowania decyzji mających wpływ na jego życie.
15:05, ja nie mam żadnego problemu, bo z własnej woli nie pcham się, tam gdzie mogą być kłopoty. Ale z obserwacji tych"związków" w najbliższym otoczeniu, widzę i słyszę jak to wygląda, więc trzeba innych ostrzec, a może chociaż jednego mężczyznę uda się powstrzymać. Dlaczego mężczyzna ma być mądry zawsze po szkodzie, skoro może być przed?
15:02 są tacy co są najszczęśliwsi właśnie z powodu bycia bankomatem. Cieszą się, że mogą uszczęśliwiać osobę którą kochają. Ciebie pewnie nie stać nawet na niewymagającą kobiecinę.
13:37 wg mnie jak wolny to nieatrakcyjny i niezaradny. Na pewno nie jest adonisem i zapewne na koncie pusto.
Pewnie meczyla bo po rozwodzie. Znalazla sie 40 letnia dewotka
Ale ty dziewucha z 10:49 jesteś pustostan:)
Odezwał sie " zbrakowany towar"....
No jasne że tak !:) Wyrozumiałość, Szacunek ,Miłość .....
Zbrakowany, pusty towar zobaczysz każdego ranka, gdy spojrzysz w lustro:)
jest nas wiele, czekamy :)
zawsze ma szanse jeśli tylko chce
Chyba jeśli znajdzie taka głupia która jego zechce.
Mało tu kawalerów i to po 30 szuka i jakoś nie znajduje.
Dzisiaj dziewczyny maja wymagania.
Dziewki to wymagania mogą sobie mieć do lat dwudziestu a po tym wieku to już robi się kiepsko z wami
Wymagac to se moga jak same beda cos dawac. A od bzykania to sa kochanki albo platne panie
I tu masz rację, zapiep..aj cały dzień na budowie, a później wydasz pod drzewem w Zębcu. Po co codziennie mieć babę w domu? To tylko kłopot, a tak żyjesz jak chcesz i nie musisz mieć ani kasy ani domu bo u mamy możesz mieszkać i barszczu ci jeszcze nagotuje jak wrócisz zru..any po robocie.