Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Czy kawaler po 30-tce ma jeszcze szansę znaleźć pannę bez zobowiązań?

Ilość postów: 299 | Odsłon: 22778 | Najnowszy post
  • Czy kawaler po 30-tce ma jeszcze szansę znaleźć pannę bez zobowiązań?

Czy kawaler po 30-tce ma jeszcze szansę znaleźć pannę bez zobowiązań. Pani musi nie być rozwódką, bądź dzieciakiem u boku. Szukam od pewnego czasu i jakoś nie mogę znaleźć. Wiem że zaraz odezwą się panie które wyłączyłem spod pola zainteresowania, ale taka jest moja wola. Co do urody, to chciał bym przeciętną aby nie oglądali się za nami inni - nie za ładna nie za brzydka :)

Gość_thomson
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Czy kawaler po 30-tce ma jeszcze szansę znaleźć pannę bez zobowiązań?

Jestem panną 35 lat bez dziecja mam prace średniej urody lecz myślę zbyt odpowjjedzialnie .czyli są takje

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Takich jak szukasz jest wbrew pozorom bardzo dużo. Powodzenia.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Czy kawaler po 30-tce ma jeszcze szansę znaleźć pannę bez zobowiązań?

ale masz smieszne wymagania

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dlaczego śmieszne? Jak najbardziej ma normalne wymagania, w dodatku są one realne.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

mam 32 lata ,jestem wolna i bez dzieci, czyli chyba takie są.

Gość_Iwona
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

jakie smieszne wymagania??? kazdy ma jakies wymagania wobec potencjalnego partnera jedni wola brunetki inni bladynki jedni mezczyzn wysokich inni niskich ,jednym nie przeszkadza ze ktos jest po rozwodzie innym tak, a zycie weryfikuje czy znajdziemy kogos z naszymi upodobaniami czy spodoba nam sie kompletnie ktos kto od nich odbiega kompletnie....i niech mi nikt nie mowi ze tylko myslac o swojej potencjalnej drugiej połowce myslimy o cechach charakteru a wyglad czy charakterystyczne cechy wygladu sie nie licza. chlopak szuka panny wiec zyczmy mu szczescia i powodzenia, a czy taka znajdzie czy zakocha sie i ulozy zycie z kims innym kims z jakims bagazem zyciowym to tylko zycie pokaze.......

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Nie ma dzisiaj porządnej panny. Same latawice.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mylisz się, ale dużo dobrych dziewczyn zostało. Są to laski, którym np. długoletnie związki nie wyszly i w porę stwierdziły, że dalsze brnięcie w tym kierunku nie ma sensu ;]

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

racja dużo jest takich resztek po kimś

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ty zapewne 'resztką' nie jesteś, ale biedaku oświecę cię, na prawiczków z brakiem szacunku do kobiet chętnych nie ma, frustruj się dalej.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Ja mam32 lata bez dziecka pasuje Ci:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

mi pasuje :) serio

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

no jasne, że są! - właśnie coraz więcej samotnych, bezdzietnych, wykształconych, niezależnych finansowo kobiet - a co do urody to: nie to ładne co ładne lecz to co się komu podoba:)

trzymam kciuki za sukces w poszukiwaniach

calineczka
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Marcin W daj spokój. Znajdziesz kobiete, każdy znajdzie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

co jest nie tak z Marcinem W?

Gość_kiki
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Ja mam 30 lat. Nie mam męża ani dzieci. Za to jestem niezależna finansowo.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

cha niezalezna to bedziesz na starość z tymi pieniedzmi siedzieć:) jak znajomy z extra furą,ani dzieci ani rodziny tylko mu to zostało

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
134 ... 14151617
Przejdź do strony nr
16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę