Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: czy jest jutro 23 marca Czarny Protest w Ostrowcu?

Swoja droga, czy ktos sie zastanwial, z czego finansuje swoja dzialalnosc Kaja Godek? Niby ma chore dziecko, ktore przrciez wymaga ciaglej opieki - ciagle jest w telewizji, wszedzie jej pelno. Mysle, ze z tej batalii przeciwko aborcji zyje sobie jak paczek w masle.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 134

Odp.: czy jest jutro 23 marca Czarny Protest w Ostrowcu?

Makabra jak zachowują się te kobiety na marszu wnosząc okrzyki typu:raz dwa trzy aborcję robisz ty,raz i dwa aborcję robię ja.Gratuluję koleżanek protestujących podobno w słusznej sprawie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem przewodniczka aborcji jako środka antykoncepcyjnego, ale to ja jestem. Nikt nie ma prawa decydować za nikogo czy dokonywać aborcji. Legalnych aborcji w kraju wykonuje się naprawdę niewiele. Dla każdej kobiety jest to decyzja na całe życie. Kto dał prawo poslom katolikom decydować za cały naród. KATOLIK ma swoj dekalog i niech się jego trzyma. Katolicy właściwie pseudo większość już łamią jeden punkt Dekalogu - Nie wymawiaj fałszywego imienia przeciw bliźniemu swemu.

Wracając do tematu Zaostrzenie prawa nie spowoduje ze Ci co go wprowadza beda bardziej święci i nie spowoduje ze do aborcji nie bedzie dochodzilo.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 135

Przeciwko komu chcesz protestować?. Masz 500+ źle ci jeszcze

Gość_Robert
      Zgłoś
      Odpowiedz

Robert-nie kupicie ludzi pieniędzmi,udało się obalić komunę? Udało.zastanowcie się co robicie.Kosciol powinien być rozdzielony od państwa,Polska jest krajem świeckim,nie kościelnym i chłopscy synowie w sutannach nie będą poniżać kobiet.To nadejdzie,ludzie odwrócą się od kościoła,młodzi ludzie są wykształceni i widza obłudę księży.

Gość_Kobieta
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kobieto, zablysnelas jak kogut na radiowozie. Trudno się czyta twój bełkot.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 146

Nie rozśmieszaj mnie kobieto. Te Twoje feministyczne poglądy są wręcz żałosne. Również jestem kobietą i zupełnie nie zgadzam się z Tym co piszesz a obecnego rządu nie uda wam się obalić bo jest na tyle dobry i skuteczny że większość normalnych ludzi będzie za nim. Tyle w tym temacie. Kto się miał odwrócić od kościoła już dawno to zrobił. Również jestem wykształcona i co to ma do rzeczy ? Ksiądz to człowiek jak każdy inny a ja do kościoła chodzę nie dla księdza tylko dla zaspokojenia potrzeb duchowych.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To zaspakajaj swoje potrzeby z ksiedzem,ale nie zmuszaj do tego innych.Ja takich potrzeb nie mam

Gość_Kobieta
            Zgłoś
            Odpowiedz

a kto i gdzie ciebie do tego zmusza ?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 167

Twoja odpowiedź jest mało inteligentna kobieto.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 196

kobieto skończ, wstydu oszczędź. Kto ci każe iść do kościoła? ja nie chodzę a marsze są dla .... nie nazwę bo to nieładne słowo i poczułabyś się urażona. Jaja sobie z tymi marszami robicie. Nowoczesna to najbardziej infantylna partia. Wejdź na you tube i popatrz jak oni na pytania odpowiadają, jak się ośmieszają. Naprawdę brzuch ze śmiechu boli. I mają zwolenników co oznacza tylko, że nie wszyscy mamy rozum. Nie chwalępisu, ale oni przynajmniej jakąś wiedzę mają, a czy robią źle czy dobrze? Nie mam na ten temat konkretnego zdania.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 165

13:32 sama ten rząd obalisz jak dzięki niemu nie będziesz miała co do gara wrzucić.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 136

Te plakaty, które możemy obejrzeć na manifestacjach tzw. obrońców życia, gdzie dzieci po aborcji wyglądają jak noworodki, zakrwawione czy rozerwane, są po prostu nieprawdziwe. Rozmawiałem z dziewczyną, która wzięła udział w takim szkoleniu organizacji pro-life, gdzie były takie plakaty, i mówiła mi, że sami organizatorzy wiedzą, że to, co pokazują na plakatach, jest nieprawdą, ale to ma szokować.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

To jest właśnie polityka. Nieważne, jakimi metodami, byleby do celu. Rządy skłócają ludzi, bo zwaśnionymi łatwo jest manipulować. I te hasła na miesiączkach prezesa o łączeniu Narodu... Hipokryzja: Level master.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

" Zakonnica napisała list o obronie życia. Ależ uderzenie! Już nie ma tego w sieci"- dzisiejsze wydanie FAKTU

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 147

Naprawdę wierzysz że są nieprawdziwe ? Uważasz że zabicie takiego nienarodzonego dziecka to jak zrobienie za przeproszeniem kupy ? No to się grubo mylisz. Ja wiem że wygodniej jest nie wierzyć w pewne rzeczy albo udawać że ich nie ma ale to i tak nie zmieni rzeczywistości.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Oczywiście, że są nieprawdziwe. Tak to wyglądało 50 lat temu i to w podziemiu aborcyjnym

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 149

Dlaczego narodowcy mogli odpalać race, a Czarny Piątek już nie?

Do sprawy odniosła się policja. Na Twitterze czytamy, że chodziło o „pouczenie o zagrożeniu”.

Nie można porównywać dwóch różnych zgromadzeń o zupełnie innym charakterze. Widząc płonące race policjanci podjęli decyzję o interwencji celem pouczenia o zagrożeniu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę