Swoja droga, czy ktos sie zastanwial, z czego finansuje swoja dzialalnosc Kaja Godek? Niby ma chore dziecko, ktore przrciez wymaga ciaglej opieki - ciagle jest w telewizji, wszedzie jej pelno. Mysle, ze z tej batalii przeciwko aborcji zyje sobie jak paczek w masle.
Makabra jak zachowują się te kobiety na marszu wnosząc okrzyki typu:raz dwa trzy aborcję robisz ty,raz i dwa aborcję robię ja.Gratuluję koleżanek protestujących podobno w słusznej sprawie.
Jestem przewodniczka aborcji jako środka antykoncepcyjnego, ale to ja jestem. Nikt nie ma prawa decydować za nikogo czy dokonywać aborcji. Legalnych aborcji w kraju wykonuje się naprawdę niewiele. Dla każdej kobiety jest to decyzja na całe życie. Kto dał prawo poslom katolikom decydować za cały naród. KATOLIK ma swoj dekalog i niech się jego trzyma. Katolicy właściwie pseudo większość już łamią jeden punkt Dekalogu - Nie wymawiaj fałszywego imienia przeciw bliźniemu swemu.
Wracając do tematu Zaostrzenie prawa nie spowoduje ze Ci co go wprowadza beda bardziej święci i nie spowoduje ze do aborcji nie bedzie dochodzilo.
Przeciwko komu chcesz protestować?. Masz 500+ źle ci jeszcze
Robert-nie kupicie ludzi pieniędzmi,udało się obalić komunę? Udało.zastanowcie się co robicie.Kosciol powinien być rozdzielony od państwa,Polska jest krajem świeckim,nie kościelnym i chłopscy synowie w sutannach nie będą poniżać kobiet.To nadejdzie,ludzie odwrócą się od kościoła,młodzi ludzie są wykształceni i widza obłudę księży.
Kobieto, zablysnelas jak kogut na radiowozie. Trudno się czyta twój bełkot.
Nie rozśmieszaj mnie kobieto. Te Twoje feministyczne poglądy są wręcz żałosne. Również jestem kobietą i zupełnie nie zgadzam się z Tym co piszesz a obecnego rządu nie uda wam się obalić bo jest na tyle dobry i skuteczny że większość normalnych ludzi będzie za nim. Tyle w tym temacie. Kto się miał odwrócić od kościoła już dawno to zrobił. Również jestem wykształcona i co to ma do rzeczy ? Ksiądz to człowiek jak każdy inny a ja do kościoła chodzę nie dla księdza tylko dla zaspokojenia potrzeb duchowych.
To zaspakajaj swoje potrzeby z ksiedzem,ale nie zmuszaj do tego innych.Ja takich potrzeb nie mam
a kto i gdzie ciebie do tego zmusza ?
Twoja odpowiedź jest mało inteligentna kobieto.
kobieto skończ, wstydu oszczędź. Kto ci każe iść do kościoła? ja nie chodzę a marsze są dla .... nie nazwę bo to nieładne słowo i poczułabyś się urażona. Jaja sobie z tymi marszami robicie. Nowoczesna to najbardziej infantylna partia. Wejdź na you tube i popatrz jak oni na pytania odpowiadają, jak się ośmieszają. Naprawdę brzuch ze śmiechu boli. I mają zwolenników co oznacza tylko, że nie wszyscy mamy rozum. Nie chwalępisu, ale oni przynajmniej jakąś wiedzę mają, a czy robią źle czy dobrze? Nie mam na ten temat konkretnego zdania.
13:32 sama ten rząd obalisz jak dzięki niemu nie będziesz miała co do gara wrzucić.
Te plakaty, które możemy obejrzeć na manifestacjach tzw. obrońców życia, gdzie dzieci po aborcji wyglądają jak noworodki, zakrwawione czy rozerwane, są po prostu nieprawdziwe. Rozmawiałem z dziewczyną, która wzięła udział w takim szkoleniu organizacji pro-life, gdzie były takie plakaty, i mówiła mi, że sami organizatorzy wiedzą, że to, co pokazują na plakatach, jest nieprawdą, ale to ma szokować.
To jest właśnie polityka. Nieważne, jakimi metodami, byleby do celu. Rządy skłócają ludzi, bo zwaśnionymi łatwo jest manipulować. I te hasła na miesiączkach prezesa o łączeniu Narodu... Hipokryzja: Level master.
" Zakonnica napisała list o obronie życia. Ależ uderzenie! Już nie ma tego w sieci"- dzisiejsze wydanie FAKTU
Naprawdę wierzysz że są nieprawdziwe ? Uważasz że zabicie takiego nienarodzonego dziecka to jak zrobienie za przeproszeniem kupy ? No to się grubo mylisz. Ja wiem że wygodniej jest nie wierzyć w pewne rzeczy albo udawać że ich nie ma ale to i tak nie zmieni rzeczywistości.
Oczywiście, że są nieprawdziwe. Tak to wyglądało 50 lat temu i to w podziemiu aborcyjnym
Dlaczego narodowcy mogli odpalać race, a Czarny Piątek już nie?
Do sprawy odniosła się policja. Na Twitterze czytamy, że chodziło o „pouczenie o zagrożeniu”.
Nie można porównywać dwóch różnych zgromadzeń o zupełnie innym charakterze. Widząc płonące race policjanci podjęli decyzję o interwencji celem pouczenia o zagrożeniu.