Nikt nie spłyca problemu, to ty go nie rozumiesz. To nie ja chcę decydować o twoim zyciu, ale tę decyzję chcę pozostawić tobie. Natomiast ty nie pozwalasz innym, by decydowali o swoim zyciu. Ty chcesz zdecydować za nich.
Ja nie chce decydowac o twoim zyciu kobieto Chce ci tylko pokazac i unaocznic do czego moze prowadzic bezmyslne uzywanie chwytliwych populistycznych hasel typu : moja d...a, moja macica itp I jak zwykle masz niesmiertelny argument ze nie rozumiem Rozumiem, rozumiem ze chec zycia bez zobowiazan jest atrakcyjniejsze niz codzienny trud Niestety tak jak ty bys sobie zyczyla swiat nie dziala Zycie nie jest zawsze wesole zabawne beztroskie , przewaznie sa to obowiazki przeplatane tylko czasem radoscia. A chyba po to dany jest czlowiekowi rozum zeby go umiejetnie uzywal. Czyli najlepiej zachodzic w ciaze potem ja usunac i znowu zajsc w ciaze i potem znowu usunac bo dziecko nie takie a potem znow zajsc w ciaze a potem znow usunac bo dziecko nie po. naszej mysli A potem juz. nie bedzie co usuwac bo nie bedzie macicy i wreszcie bedzie absolutna wolnosc bez zakazow
Bo wg ciebie kobiety to glupie istoty,ktore nic nie robia tylko spółkuja i skrobią się .Dosc obrazania kobiet,wara ci od mojej macicy ,zajmij sie saba
Ty jednak naprawdę nie rozumiesz tego co czytasz.
Chyba śnisz nel. Jeśli PIS ma mały elektorat to co powiedzieć o pozostałych partiach które są daleko w tyle za PIS'em ;)
Oj, coś Ci się chyba poprzestawiało w główce nel.
Zdziwisz się przy urnach wyborczych.
No na pewno walnie cie zdziwko.Zwłaszcza pokazują to sondaże
Nie, to Ty się zdziwisz kobieto jeśli myślisz że ludzie zagłosują na rzecz totalna opozycję. Póki co lepszej alternatywy niż PIS po prostu nie ma.
Wobec tak mocnego argumentu trudno się nie zgodzić. ;-)
a będzie Jezus z KOD'u?
Potrzebujesz do tego zorganizowanego marszu? Weź w jedną dłoń szturmowke, w drugą flagę KODfidentow i maszeruj.
Popieram.. .precz z Ciemnogrodem pisu..
A Ciemniaki swoje..NIEREFORMOWALNI. ZASLEPIENI SWOJA NIENAWISCIA
Kiedy brakuje im argumentów zaczynają obrażać.
Nie zwracaj nel uwagi na tego debila bo po za kilkoma inwektywami nie jest stanie wyduśić z siebie nic co by miało jakikolwiek sens.
Gość_charlotte zadała pytanie. Odpowiedzią na nie jest fala hejtu.
Dlaczego?
21 WIEK ..może niektórzy...mniejszość..o tym nie wiedzą