Takich kobiet jak Ty 10:18 powinno być jak najmniej bo z kobiecością nie masz nic wspólnego. Ja takich unikam jak ognia.
Bardzo charakterystyczne dla pewnych osob jest iz zarzucaja innym ze nie rozumia czytanego tekstu ,nie umia pisac ze zrozumieniem , nie umia czytac ze zrozumieniem i rozumiec ze zrozumieniem itp Madrzy ludzie to ci ktorzy maja watpliwosci w pewnych wazkich sprawach Bo sa sprawy ktore wymykaja sie prostym stwierdzeniom tak lub nie A zabicie czlowieka po zimnej kalkulacji strat i zyskow jest wbrew czlowieczenstwu To jest tak trudny problem ze nie powinno sie go sprowadzac i splycac glupimi haslami wrzaskami krzykami Zycie i smierc sa wielkimi tajemnicami naszego istnienia Sa niepojete
Jesli to jest człowiek, to daj mu 500+.Dlaczego rząd , gdy kobieta jest w ciązy, nie uznaje dziecka w brzuchu jako odrębnego człowieka? przecież wg tego co piszesz to dwoje ludzi, a nie płód, który nie jest w stanie przeżyć 1 minuty poza organizmem matki? Z tego co wiem, wg świętych Kościoła Katolickiego dusza wstępuje w ciało przy porodzie, a nie podczas stosunku. zatem jak to jest - zygota ma duszę, czy jej nie ma?
09.42, przecież nie ma zakazu ćpania, możesz do woli.Jest zakaz rozprowadzania, handlowania. Tylko co ten zakaz daje? Narkotyki przestały istnieć?
09.42, przecież nie ma zakazu ćpania, możesz do woli.Jest zakaz rozprowadzania, handlowania. Tylko co ten zakaz daje? Narkotyki przestały istnieć? Kto chce i tak znajdzie dojście do nich.
No właśnie zakaz aborcji nie zlikwiduje jej.Kobiety te,które są bogate zrobią to w Czechach,przy niemieckiej granicy.Biedne będą rodzic i patrzeć na umierające dzieci.Obecna ustawa jest dobra.Nie lepiej zostawić te ustawę taka jaka jest? Po co ja zaostrzać?
Ustawa nie będzie zaostrzona ale projekt powinien być przyjęty pod obrady bo podpisało się pod nim około miliona obywateli. Rozumiesz to kobieto ?
Nie będzie zaostrzona?a skąd ta pewność? Posłowie są przyspawani do koryta zarówno z PiS PO czy PSL i tylko to się dla nich liczy.Zatem by przypodobać się klerowi zagłosują za projektem
Oczywiście że nie będzie zaostrzona i wspomnisz moje słowa. Żadna partia nie zdecyduje się na zmianę istniejącego kompromisu. Skończ już z tym klerem bo się ośmieszasz, widocznie masz jakąś fobię na tym punkcie. Powtarzam, żadna partia nie zmieni tego co jest bo jej się by to po prostu politycznie nie opłaciło. Nie nakręcaj się zatem.
Ciekawa jestem, czemu projekt w sprawie referendum w sprawie ref.edukacji, gdzie podpisało się milion obywateli trafił do kosza? Tu milion i tu milion.
Może dlatego że reforma była już przeprowadzona i była jedną ze sztandarowych obietnic wyborczych. Skoro ludzie zagłosowali za PIS to znaczy że wypowiedzieli się też za tą reformą. Proste.
Idąc tym tokiem rozumowania obecna ustawa jest dobra, funkcjonuje od lat i nie należy jej zmieniać. A o tej deformie to szkoda nawet języka strzepić , taka jest wspaniała.
No nie, to zupełnie coś innego. Reforma edukacji była potrzebna i PIS wygrał wybory między innymi dlatego iż obiecał że ją przeprowadzi. Przypominam też, że obywatelski projekt dotyczący czegoś wręcz odwrotnego niż jest teraz również był głosowany. Jak to się skończyło chyba pamiętasz, prawda ? Do kogo więc pretensje ?
Do 11.58.Na PiS zagłosowało 16% społeczeństwa,nie jest to grupa reprezentatywna dla całego kraju,a jeśli chodzi o kler,to ty się ośmieszasz klęcząc przed facetem w sutannie i wykonując wszystko czego zapragnie. Póki co Polska jest krajem świeckim i już dawno powinno się wyprowadzić religie ze szkół
A na twoją partie ile zagłosowało? Co za idoityzm
Ja nie należę do żadnej partii i na wybory nie chodzę,ale teraz pójde
To w takim razie jaki procent społeczeństwa reprezentujesz?