Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: czy jest jutro 23 marca Czarny Protest w Ostrowcu?

Kobieto ja za nikogo nie decyduje tylko jesli juz odpowiedzialas to zapytam ciebie Czy cieszysz sie ze zyjesz ? Rozwaz to w swoim sumieniu i odpowiedz sobie Nie mnie bo ja do twego zycia nic nie mam Ale sobie odpowiedz Domagasz sie zeby nikt za nikogo nie decydowal ,to czego ty chcesz decydowac o zyciu.lub smierci ?To co ty piszesz to jest.bron obosieczna. Domagac sie trzeba zeby jesli urodzi sie dziecko niepelnosprawne kompleksowej opieki i pomocy takiej rodzinie To nie jest wyjscie zabic Bo idac tym tokiem rozumowania trzeba by poddac eutanazji ludzi po ciezkich wypadkach , ludzi nieuleczalnie i przewlekle chorych , ludzi starych itd Trzeba walczyc o pomoc dla ludzi i ich rodzin Pamietacie czlowieka. bardzo niepelnosprawnegomktory napisal do ministerstwa zdrowia o pozwolenie na swoja eutanazje.? Byl reportaz kilka lat temu w tv Po apelu.ruszyla lawina pomocy Pytano go pozniej ,czy nadal chce umrzec Zaprzeczyl !

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Do 10.59.Czytaj ze zrozumieniem, odpowiedz napisałam tutaj już Wiele razy.Podobalo ci się gdy Chazan zmusił kobietę do donoszenia ciąży by urodziła dziecko,z główki którego wypływał mózg?Podoba ci się to? Tego chcesz dla swoich koleżanek,decydować za nich i zmuszać je do takich porodów? Ja chce pozostawienia ustawy takiej jaka jest. I wszystko w tym temacie.

Gość_Kobieta
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Nadal nie odpowiedzialas kobieto czy jestes zadowolona ze zyjesz ? Bo ja tak, mimo choroby Patrze wlasnie przez okno jak kosy sikorki szpaki przylatuja do karmnika , widze jak przez resztki sniegu przebijaja sie kwiaty Ciesze aie ze minely miesiace kiedy najwiecej ludzi umiera i ze to moja szansa na doczekanie wiosny i lata i slonca.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kto się tobą opiekuje,ojciec? Jest z tobą? Czy matka,która dla ciebie poświęciła całe życie.Miala wybór i go dokonała.Takich wyborów jakiego dokonała twoja matka dokonuje większość,jednak nie wolno nikogo do niczego zmuszać,ani nikomu niczego narzucać, zwłaszcza,ze takie decyzje wpływają na całe życie człowieka.Uwazam ,ze decyzja powinna być pozostawiona rodzicom,a nie nam.I zawsze bede tegobronić.

Gość_Kobieta
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A tu kobieto jeszcze jeden aspekt wazny poruszylas Opieka A ktoz jak nie kobiety wychowuja mezczyzn tak zeby mieli rece z tylu jesli chodzi o pomoc w opiece ? Wychodzu na to ze kobiety same zapetlily sznur ktory teraz trudno rozplatac a co dziwniejsze nadal nikt z tego nie wyciagnal wnioskow Im dalej bedzie sie oddalc problem z opieka nad chorymi tym problem bedzie wiekszy a nie mniejszy Czy uczycie swoich synow zeby podaly babci czy dziadkowi szklanke wody gdy sa chorzy ? Czy uczycie swoich synow zeby zrobili wam kanapke gdy przyjdziecie zmeczeni po pracy Chyba madrosci trzeba uczyc sie na bledach poprzednich.pokolen A tymczasem czas jakby stanal w miejscu Ciagle powiela sie te same bledy Trzeba uczyc dzieci empatii wrazliwosci wspolczucia i umiejetnosci pomocy chorym , uposledzonym ,niepelnosprawnym

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: czy jest jutro 23 marca Czarny Protest w Ostrowcu?

Dzieci, urodzone z wadami letalnymi umierają w ciągu kilku godzin, czasem dni czy miesięcy po porodzie. Bez znieczulenia, cierpiące, w bólach. Czy o to chodzi Kai Godek i ustawodawcom? Nikt nie nakazuje kobietom aborcji , kiedy się dowiadują o tym. Chodzi o wolny wybór a nie odgórny nakaz.

Nie każdy ma skórę hipopotama i nerwy ze stali,żeby to przetrwać.

Kasandra66
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Kaja Glodek nienawidzi kobiet.Widzialam ja w programie Moniki Olejnik,ziala nienawiścią .

Gość_Kobieta
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie widziałem żeby siała nienawiścią. Za to pani, która siedziała obok już tak.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Zatem włącz sobie ten odcinek na youtub i popatrz w jej oczy.

Gość_Kobieta
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przesadzasz Kobieto i to grubo. Oglądałem ten odcinek i czego takiego nie zauważyłem. Widzisz coś, co chcesz widzieć. Kaja Godek to bardzo miła, rozsądna i kulturalna kobieta.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

I tu sie z toba kobieto zgadzam Nie ma na swiecie wiekszej nienawisci jak kobieta do kobiety Dlatego to faceci nadal w wiekszosci sa u wladzy bo gdyby byly kobiety to juz tego swiata by nie bylo niestety.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Nikt nikogo do niczego nie chce zmuszac

To ze mozna nie znaczy ze trzeba i ze kazdy musi to zrobic

Chodzi o wybor o mozliwosc

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To ze zgodnie z prawem mozesz kupic alkohol nie znaczy ze musisz zostac alkoholikiem

Tak samo z ustawa .... możesz nie musisz

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

I bardzo mądre. Przecież wielu idących w tych marszach ma poważne wady, szczególnie problemy z rozumem. Nie wiem czy iść, czy nie bo rzeczywiście niejasna sytuacja, czy idą dziękować, czy z żalem do swoich matek...Może kasandra wyjaśni? Ale nie, jest na wyjeździe. Dzień stracony bez Niej na forum.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A co jeśli ty będziesz mieć dziecko bez mózgu albo twoja córka,czy wnuczka? Tez chcesz by umierało na szpitalnych oddziałach w bólach dwa dni ,czy tydzień po porodzie? Na tym polega twoje miłosierdzie?

Gość_Kobieta
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Po co protestować przeciwko demokracji ? Projekt jest obywatelski. Inna sprawa że i tak nie zostanie uchwalony. Uważam że te czarne protesty są śmieszne.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 190

kasandra,przemyśl.https://www.youtube.com/watch?v=F5LYRrv7yqQ

Gość_kgb
                Zgłoś
                Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę