Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

czy jest jutro 23 marca Czarny Protest w Ostrowcu?

Ilość postów: 64 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „czy jest jutro 23 marca Czarny Protest w Ostrowcu?”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: czy jest jutro 23 marca Czarny Protest w Ostrowcu?

No niestety. Poszłoby zapewne 3osoby a tak zostaje forum...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Dzieci, urodzone z wadami letalnymi umierają w ciągu kilku godzin, czasem dni czy miesięcy po porodzie. Bez znieczulenia, cierpiące, w bólach. Czy o to chodzi Kai Godek i ustawodawcom? Nikt nie nakazuje kobietom aborcji , kiedy się dowiadują o tym. Chodzi o wolny wybór a nie odgórny nakaz.

Nie każdy ma skórę hipopotama i nerwy ze stali,żeby to przetrwać.

Kasandra66
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Ten protest dotyczy obecnej ustawy,którą fanatycy i ci,którzy nienawidzą kobiet chcą zaostrzyć.Ona nie dotyczy zdrowych dzieci.Prosze czytać ze zrozumieniem

Gość_Kobieta
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

A tobie kto dał taki prawo żeby zabijać?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Po co protestować przeciwko demokracji ? Projekt jest obywatelski. Inna sprawa że i tak nie zostanie uchwalony. Uważam że te czarne protesty są śmieszne.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Nie widziałem żeby siała nienawiścią. Za to pani, która siedziała obok już tak.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Ustawa nie będzie zaostrzona ale projekt powinien być przyjęty pod obrady bo podpisało się pod nim około miliona obywateli. Rozumiesz to kobieto ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Domyślam się z twojego komentarza,ze nie rozumiesz o czym czytasz,zatem ci napisze. Protestuje przeciwko zmianie ustawy na bardziej restrykcyjna,zmuszająca kobiety do porodu zdeformowanych płodów. Ta ustawa,która obecnie obowiązuje i jest dobra.Nie należy jej zmieniać.Moj światopogląd w tym przypadku nie ma znaczenia,ponieważ o tym czy urodzić zdeformowane dziecko powinna zadecydować kobieta i jej mąż/partner. Nikt inny nie powinien ich do niczego zmuszać,ani poseł,ani O.Tadeusz niemieszczący się już w sutannie,ani ty.Nikt. Tegodotyczy ten ogólnopolski protest.

Gość_Kobieta
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Zatem włącz sobie ten odcinek na youtub i popatrz w jej oczy.

Gość_Kobieta
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Protesttego nie dotyczy. Dotyczy pozostawienia ustawy taką jaka jest. Zaostrzanie jej jest po prostu nieludzkie. Wyboru powinna dokonywać kobieta, której to dotyczy i jej partner. I za tym się opowiadam

Gość_Kobieta
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 65

Przesadzasz Kobieto i to grubo. Oglądałem ten odcinek i czego takiego nie zauważyłem. Widzisz coś, co chcesz widzieć. Kaja Godek to bardzo miła, rozsądna i kulturalna kobieta.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

Takich kobiet jak Ty 10:18 powinno być jak najmniej bo z kobiecością nie masz nic wspólnego. Ja takich unikam jak ognia.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

Oczywiście że nie będzie zaostrzona i wspomnisz moje słowa. Żadna partia nie zdecyduje się na zmianę istniejącego kompromisu. Skończ już z tym klerem bo się ośmieszasz, widocznie masz jakąś fobię na tym punkcie. Powtarzam, żadna partia nie zmieni tego co jest bo jej się by to po prostu politycznie nie opłaciło. Nie nakręcaj się zatem.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

Może dlatego że reforma była już przeprowadzona i była jedną ze sztandarowych obietnic wyborczych. Skoro ludzie zagłosowali za PIS to znaczy że wypowiedzieli się też za tą reformą. Proste.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

Odpowiedź na to pytanie dla mnie jest prosta. Gdybym się nie urodziła, nie miałabym w ogóle świadomości jakiejkolwiek straty, a więc nie byłoby mi niczego żal. Nie demonizujmy więc konieczności przychodzenia na świat, zwłaszcza dzieci nieuleczalnie chorych.Uważam,że jest to szczególnie okrutne przede wszystkim dla tych dzieci, nie mówiąc o ich rodzicach!

Gość_Ja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 81

Ten protest i ten projekt zaostrzający dotychczasową ustawę nie dotyczy ludzi już żyjących. To oczywiste,że dbamy, leczymy i opiekujemy się swoimi bliskimi, gdy dotknie ich choroba lub kalectwo. Czym innym jednak moim zdaniem jest zmuszanie rodziców, a zwłaszcza kobiety do sprowadzania na świat dzieci, o których wiadomo, że są nieuleczalnie chore, będą kalekie lub wręcz umrą wkrótce po porodzie. Skazujemy je przecież na cierpienie i ból! Czy to bez znaczenia? Czy one same pragnęłyby tego? ja na pewno nie chciałabym się taka urodzić! Sądzę,że nikt nie powinien nikomu narzucać arbitralnych decyzji w tak trudnych decyzjach.Poza tym niektórzy nieustannie zapominają,że zgodnie z obowiązującym prawem nikt nikogo nie zmusza do aborcji!!!

Gość_Ja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 83

No nie, to zupełnie coś innego. Reforma edukacji była potrzebna i PIS wygrał wybory między innymi dlatego iż obiecał że ją przeprowadzi. Przypominam też, że obywatelski projekt dotyczący czegoś wręcz odwrotnego niż jest teraz również był głosowany. Jak to się skończyło chyba pamiętasz, prawda ? Do kogo więc pretensje ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 84

Z tych którzy głosowali jest to reprezentatywna grupa, tak to właśnie działa. Nie jest niczyją winą że reszcie jest obojętne to rządzi.

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 42 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -