Jesli tak to gdzie i o ktorej?
Przeciw czemu, bo nie wiem czy w ogóle sięwybierać o ile będzie.
Tez jestem zaiteresowana ale chyba nie ma niestety
No niestety. Poszłoby zapewne 3osoby a tak zostaje forum...
Nie ma. Jest główny protest w Warszawie.
Przeciw czemu ten protest?
Chyba obojętne przeciw czemu,jakiś powód się wymyśli,chodzi jak zwykle o stołki.
NIE dla ZAOSTRZENIA USTAWY aborcyjnej
Ja również nie zgadzam się by ktokolwiek oprócz kobiety,jej partnera i rodziny miał prawo o decydowaniu czy ma urodzić upośledzone dziecko.To sprawa tych ludzi,których to dotyczy.To trudne decyzje i zmuszanie ich ustawa do rodzenia,bez prawa wyboru,jest bestialstwem
Przeciw zaostrzeniu ustawy antyaborcyjnej. Abyś miała możliwość wyboru, czy chcesz donosić ciąże z gwałtu, czy chcesz urodzic dziecko z cząstkowym mózgiem, zdeformowane czy bez kończyn czy z jednym okiem. Pis chce aby takie dzieci rodzić i skazywać na śmierć w męczarniach. Kobiety mówią NIe. Byłam w Warszawie. Ludzi było setki tysięcy. Przemarsz zblokował całe centrum. Ludzie szli, szli i szli. Młodzi, starsi, dzieci młodzież. Jak władza może tego nie widzieć. Dlaczego kler chce decydować o macicach i sumieniu kobiet.
Kto Ci takich bzdur naopowiadał że PIS chce zaostrzać tą ustawę gościu 13:20. To projekt obywatelski, nie PIS'u. Nie sądzę aby został przegłosowany, normalni inteligentni ludzie wiedzą takie rzeczy. Wyłącz lepiej TVN.
13:24. Ja wiem, co mam włączać lub wyłączać, a Ty włącz myślenie i przestań patrzeć na życie przez pryzmat Telewizji TRAWAM. Pozdrawiam mądrych ludzi.
Takich mądrych inaczej jak ty?
Jestes przyspawany do koryta PiS i teraz boisz się, bo zobaczyłeś gniew ludzi. Jesli to nie jest po mysli PiS, to czemu tak szybko zaczęliscie procedować bełkot Głodkowej, tak szybko ugięliscie się ,bo Hozer nakazał? kto rządzi w tym kraju biskupi?
No nic, trudno. Szkoda, ze nie ma. Dzieki za odpowiedzi.
@Charlotte chętnie bym zorganizowała.Ale po pierwsze mam dziś wyjazd,a po drugie widząc nastawienie ludzi, którzy za inne poglądy chcą dosłownie"zjeść" innych, to się odechciewa.
Szkoda,że nie ma nikogo innego, kto chciałby się tym zająć, skoro są osoby o takich poglądach. Sorry, ale nie zawsze daję radę organizować happeningi. Chociaż w ostatnim roku byłam współorganizatorką większości.
Mam tylko nadzieję,że dzisiejszy #CzarnyPiątek przejdzie do historii. My kobiety jesteśmy silne i nie damy sobą rządzić panom w sukienkach i posłusznym im rządzącym.
Pozdrawiam.
Jak to łatwo zakazywać innym, podczas gdy sami korzystają z podziemia aborcyjnego.