mam pytanie czy jutro ida dzieci do szkoly?
Zależy od szkoły. Ale z ciebie rodzic. Takich rzeczy nie wiesz i dopiero dziś się obudziłeś/łaś.
Moje dziecko z psp3 nie idzie , a psp 5,14 bodajże idzie - było w innym wątku.
nie jutro tylko idom 7 stycznia do szkoly
zależy do której
tak, idą
moje idą 7 stycznia bo poniedziałek jest dniem świątecznym
A moje jutro 2 stycznia - psp14
zalezy od wewnętrznych ustaleń w szkole. Jedni dyrektorzy dali wolna do 7 stycznia inni nie. moja dziecko idzie 7 stycznia.
Ale rodzic z założyciela wątku ze nie wie kiedy dziecko ma isc do szkoły.... Żałosne.....
he he he popłakalam się ze smiechu he he he he
każdy dyrektor szkoły ma bodajże 10 dni do rozdysponowania według siebie, dlatego jedne szkoły mają zajęcia inne nie, w większości dyrektorzy nie robią bezsensownych "kratek" i dzieci przychodzą dopiero 7mego stycznia, bez sensu kazać dzieciom przyjść po wolnym na dwa dni, żeby potem przyszły dopiero we wtorek, to jest jakieś nieporozumienie moim zdaniem
Jakie 10 dni? :|
Ludzie skąd wy takie głupoty wynajdujecie? Kalendarz roku szkolnego jest ustalany przez ministerstwo edukacji odgórnie. W każdej szkole rok szkolny musi się zacząć i skończyć tego samego dnia, a zajęcia lekcyjne muszą być prowadzone przez określoną ilość dni od której nie ma najmniejszego odstępstwa. Jedyną możliwością jest odwołanie zajęć danego dnia pod przymusem odrobienia tego dnia w innym możliwym terminie.