Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Czy facet w wieku np. 25 lat może podobać się kobiecie w wieku 40 lat?

Absolutnie się nimi nie przejmuję ;-) odpowiedziałam jedynie na zadane pytanie. Gdyby chcieć dogodzić wszystkim, trzeba by się sklonować i każdym swoim klonem sprawiać przyjemność innemu opiniodawcy. Tylko po co? Rozsądniej i korzystniej sprawić przyjemność sobie i partnerowi :)

Dla wyjaśnienia małaczerwona: dobrze nam razem było. Nie jesteśmy parą i nigdy nią nie byliśmy. Przyjaźnimy się, lubimy i miło wspominamy to co nas spotkało.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gdybys sie ukrzyzowala i tak bylo by zle,ze wbilas sobie gwodz nie tak jak trzeba.

Nikomu nie dogodzisz aby bylo dobrze,kazdy znajdzie jakies ale.

Ciesz sie tym co mialas:)

malaczerwona
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 36

Odp.: Czy facet w wieku np. 25 lat może podobać się kobiecie w wieku 40 lat?

Nikt nie każe się nam kłaść do grobu. Jestem aktywną 47 latką - narty, rower, górskie wycieczki. Ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy umawiać się z 25, z facetem w wieku mojej córki.

Dla pani 60-latki z 19.35 To co pani wypisuje, to pani wyobrażenie o sobie.Przepraszam, ale po samym wpisie śmiesznie to brzmi. Przepraszam, babcia w warkoczykach biega w mini i nie widać różnicy. Proszę Pani widać,widać tylko pani sie wydaje, że nie. Żałosne.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

O damach w słusznym wieku pisałam ja. Jestem kobietą i uważam, że niektóre starsze panie po prostu się ośmieszają swoim zachowaniem. Te które mają młodszych facetów nie mają pojęcia co oni o nich opowiadają poza ich plecami. Bardzo przykro to słyszeć.

Co innego być zadbaną, elegancką panią po 60-tce prowadzącą aktywny tryb życ, mającą swoje pasje i zainteresowania - na taką przyjemnie popatrzeć i można brać przykład a co innego być podstarzałą tapeciarą z uporem maniaczki trzymającą się image'u nastolatki zarówno w ubiorze jak i zachowaniu, typu "z tyłu liceum, z przodu muzeum" - bo to budzi jedynie zażenowanie. Mam 40 lat, wyglądam dużo młodziej z racji mizernej postury :) ale doskonale zdaję sobie sprawę, że nie ma co udawać, że mam 20. Tym bardziej, że nie odczuwam takiej potrzeby, świetnie się czuję w swoim wieku i w towarzystwie rówieśników. I nie spędza mi snu z powiek czy podobam się młodszym facetom czy nie. Dopóki podobam się mojemu resztę mam w nosie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

O i tak trzymać, gościu z 21:33. Ja też nie staram się za wszelką cenę wszystkim przypodobać ani nie muszę nikomu nic udowadniać. Wieku swojego się nie wypieram, nie staram się na siłę wyglądać młodziej. Jestem jaka jestem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

do 11:52 Proponuję, żebyś się przewróciła z tego śmiechu i nabiła sobie parę guzów! Może przywróci ci to sprawne myślenie! Dlaczego nie sięgasz dalej niż własny nos? Masz mentalność zapyziałej baby! Gdy będziesz miała 60 lat może w końcu dojrzejesz emocjonalnie. A może nigdy nie zrozumiesz problemu, bo nigdy nie zaznasz prawdziwej miłości... Oprócz seksu istnieją jeszcze inne dziedziny życia....Każdy człowiek ma prawo do własnych wyborów, a niektórym NIC do tego...

Gość_mająca młodszego
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

JezU!

Gość_xxx
        Zgłoś
        Odpowiedz

PEWNIE, ŻE MOŻE SIĘ PODOBAĆ. A JEŻELI SIĘ DOGADAJĄ TO ICH SPRAWA.

JEŻELI JEST ODWROTNIE TO MOŻE BYĆ?

ALE JAK KOBIETA STARSZA TO WIELKIE HALO ............ ::((

KOBIETA ZAWSZE MOŻE !!!!!!!!!!!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja mam 45 i podobam sie mlodszym od siebie

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Krytykują zaniedbane i nieatrakcyjne , zawistne i złosliwe istoty. Ja tez mam 40+ i mam faceta 20+. Wszyscy mi zazdroszczą i tyle. Nie przejmuj się w wiekszych miastach to jest normalne zjawisko.A taka 40+ to w niektórych przypadkach może okazac sie o wiele lepsza niż 20+ a na pewno ma mniejszy przebieg i psychike w miare normalną. Przynajmniej wie co to jakieś uczucie , bo wczesniej nie było takiej rozwiązłości jak teraz.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Teraz jest ok. Pytanie, co będzie jak będziesz miała 70+ (babkowina), a on 50+ (średni wiek).

Gość_leo
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

W "miarę normalna" nie spotyka się z wiele młodszym facetem.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Sama jesteś przykładem tej rozwiązłości,jak to nazwałaś słusznie,a ten twój i tak cie zamieni na młodszy model jak przetrze oczy i co wtedy?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wybór należy do każdego z nas... i nic nikomu do tego... Młodszy, starszy, krzywy, garbaty, zgrabny, zezowaty, piegowaty,cnotliwy, rozwiązły, głupi, mądry, zdradzający, uwielbiający, ładny, brzydki, itd, itd......... Każda POTWORA trafi na swojego AMATORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz powtarzam zajmijcie się sobą i nie wymądrzajcie się! Wątek GŁUPI!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

jestem 40 letnia kobieta i chetnie poznam 30 latka.

Gość_alka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Kolejna Limonkowa na forum aczkolwiek anonimowa. Raczej wybawi niż przetrze oczy a potem zmiana na model w jego wieku.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

"Faceci" w takim wieku szukają starszych kobiet tylko dlatego, że te mają doświadczenie i oni mogą się od nich wiele nauczyć...wiem bo rozmawiałam z takimi i taką odpowiedz usłyszałam...nie sądzę, żeby mając 30parę lat siedział z 50paro latką.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Mnie osobiscie nie podobają się faceci 25 lat. Ale 35 juz tak.To taki wiek ze synem by nie mógł być , więc jakos inaczej na to patrzę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -