Z organizmu...one nie dostarczaja nikotyny...bo np. nikorett zawieraja nikotyne...Ja.po tabletkach tabex rzucilam...bralam je zgodnie wedlug ulotki.z kazdym dniem papieros smakowal mi coraz gorzej...bylo mi nie dobrze....az ktoregos dnia..na wieczor przypomnialam sobie ze przeciez dzis nie palilam :) wtedy poczulam,ze jesem wolna od papierosow :)nie pale do dzis...polecam te tabletki. Polecilam kolezance. I tez rzucila
Najszybciej palenie rzuca się po pierwszym zawale, wylewie, zatorze.
Jak dorosły człowiek pali zdając sobie sprawy co do skutków tego nałogu to ja uważam że umysł jego nie pracuje prawidłowo.To raczej powinien leczyć ten zadymiony umysł u odpowiedniego lekarza!
łaaaaaaaaaaaa u mnie dzis 6 miesięcy bez papierosa,a rzuciłam dzięki książce
a jakiej ksiazce?uwielbiam czytac napisz jaka to ksiazka!tez walcze z tym nalogiem...
Paliłem 20 lat, min 40 sztuk dziennie i rzuciłem od razu .Wystarczy tylko chcieć.
ech to ja chce a jakos nie moge ... marvin68 podeslij jakas skuteczna metode ;-)
Ten temat był już kilkakrotnie poruszany na forum.Polecam książkę Allena Carra "Jak skutecznie rzucić palenie", wiele informacji na "papierosyforum.pl"- warto poczytać jeżeli chce się NAPRAWDĘ rzucić palenie.Ja nie palę już 2,5 roku, życzę wszystkim palaczom powodzenia w pozbyciu się tego nałogu.
tabletki TABEX,na prawde pomagaja..w ciagu tygodnia rzucisz
Ja po Tabexie paliłem jeszcze więcej. u mnie się nie sprawdziło. Nie rzucisz sam, bez silnej woli, to nic nie pomoze
Dziwne..jak mogles palic jeszcze wiecej skoro te tebletki nie maja w sobie nikotyny? Ja i znajomi ktorym im polecilam.to rzucili
A a dodam ze palilam okolo 25papierosow na dzien..przez 6lat
Animka skoro chcesz, to rzuć,i nie ma dyskusji, a jak nie możesz to pal dalej . Jeśli nie masz silnej woli i samozaparcia to będziesz palić, aż stanie się coś co tobą wstrząśnie i wtedy rzucisz palenie.