Co sądzicie o rzuceniu palenia w ciągu 6-u godzin u hipnotyzera z gazety Ostrowieckiej, czy ktoś idzie?
a on ma jakies dyplomy albo coś? hipnoza to nie zabawa i można też sobie krzywde zrobić, można rzucić z e-papierosem :)
Nie wierzę w takie cuda...
Da sie !!!! Jestem tego przykladem, bez zadnego magika nie badzcie naiwni. Palilem 33lata ,rzucilem w jednej chwili , nie pale 5 lat , wiem ze trudno ale mozna.Pierwszy miesiac najgorszy a potem z gorki.
Mój facet, bez hipnozy rzucił palenie w 1 sekundę! Po prostu powiedział - Więcej nie palę, co też uczynił :)
e-papieros-to też nikotyna.Hipnoza- to tylko odmienny stan świadomości, nie można tu zaszkodzić, bo klient nie traci świadomości i wszystko kontroluje. Wiele razy w ciągu dnia bywamy w stanie hipnozy, nawet nie uświadomiamy to sobie.
Nie ma cudów.Jest Swiadomość.
polecam tabletki na recepte TABEX..warto..pewnego dnia zapomniałam zapalić..i nie palę już 3 miesiące..pomagają.poleciła mi je lekarka..paliłam 3 lata,po paczce na dzien ...
tabex zwalczy tylko głód nikotynowy, ale nie nawyk
co Ty gościu z 11.18 piszesz?wiesz wogole co Ty piszesz? to nie nikoret,które zawierają nikotyne.. Tabletki tabex,nie posiadają nikotyny... więc nie zwalczają głodu... tabletki tabex wypierają nikotyne...
e-papieros to też 0mg nikotyny, do wyboru do koloru, a nawet ten liquid z nikotyna jest zdrowszy bo nie wdychasz całego syfu zwanego substancjami smolistymi
Aby rzucić palenie najważniejsze jest dobre nastawienie samego siebie, rzucenia palenie musi być silnie zakotwiczone w głowie i wtedy się uda jeszcze troszkę dobrej woli i saukces jest :)
co Ty gościu z 11.18 piszesz?wiesz wogole co Ty piszesz? to nie nikoret,które zawierają nikotyne.. Tabletki tabex,nie posiadają nikotyny... więc nie zwalczają głodu... tabletki tabex wypierają nikotyne...
Rzucając silą woli -myśl o paleniu zostaje. A gdy zostaje myśl, zapewno kiedyś sięgniemy po papieroska. Rzucanie siłą woli-to walka. A po co męczyć siebie? Są inne metody, całkowicie świadome. Tylko świadomie rzucamy raz na zawsze, bo zaczynamy wszystko rozumieć.
lepiej palic marihuane THC I ZYC SIE CHCE
skąd te nikotyne wypierają? oj ale głupoty piszesz!