Ostatnio modne żałoby narodowej więc moje pytanie? Czy będzie? Całe życie miała przed sobą, ano tak nie była z peło, czyli nie bedzie
Po co pytasz skoro sam sobie odpowiadzasz?. Jakis cofnięty.
Nie zrobił nic dla Polski.Nie mieszkał w całej Polsce, więc pytanie jest na miejscu. To jest pewna profanacja przeżywania tragedii rodzinnej, zmuszanie żony do publicznych wystąpień i te wywiady, komentarze, zaciekłość mieszana ze współczuciem. Gdy zmarł Lepper - obrońca pokrzywdzonych- nie było żałoby a przecież był ministrem w rządzie. Popatrzmy na to spokojnie i bez emocji.
Ludzie ile w Was jest nienawiści,takich ludzi powinna kara jak najgorsza spotykać,ogarnijcie się bo wstyd.
No i po co jątrzysz zalozycielu wątku.
dziwię się amninowi że pozwolił dopuścić ten wątek do dyskusji. brak kontroli .
Pytanie autora wątku postawione tendencyjnie, ale od kiedy to nie wolno stawiać niewygodnych pytań? Mamy prawo rozmawiać na temat, kiedy powinno się ogłaszać żałobę narodową.
Niewygodne pytanie to od razu cię hejterem obsmarują. Po śmierć Leppera było coś? Tylko chwalić można na forum? Nie każdemu się podobała żałoba narodowa po śp. prezydenta ww
Ty pajacu z 8.14.bedziesz sie smazyl w piekle na niskim ogniu !
Weź się zastanów nad sobą. Nie wytrzymasz bez mieszania? No musisz? Jak to jątrzenie zniknie z internetu to co będziesz robić?
To nie jest niewygodne pytanie tylko głupota. Na dodatek sprawia przykrość rodzinie. Wstyd.
Dlaczego nikt nie reaguje na wpisy tego szaleńca, założyciela kolejnego wątku i autora kolejnego wpisu propagującego nienawiść? On jest niebezpieczny dla ludzi. Mamy czekać, aż wydarzy się jakaś tragedia i wtedy dopiero ktoś się obudzi?Wariatów należy izolować zanim zrobią krzywdę!!!!!
11:11. Ty, luzak, już wyluzowała ochrona w Gdańsku i są tego skutki. Nagle się tylu tolerancyjnych znajduje. Ciekawe, czy wpisy nawołujące do nienawiści na partię obecnie rządzącą też byłyby tak tolerancyjnie traktowane? Nie podoba mi się i bardzo mnie niepokoi hejt panujący na tym forum. Ktoś z władz naszego miasta(policja, prokuratura) chyba kontroluje to, co dzieje się w lokalnych mediach, czy nikt nie ma takiego obowiązku i w razie czego nie będzie za nic odpowiedzialny?
Tak bedzie . Chyba w snie
10:08 - a Ty posądzając autora wątku o głupotę nie sprawiasz mu/jej przykrości? Zgadzam się, że krytykujesz belkę, ale źdźbło w swoim oku też masz.
12:06. Kto mówi o posądzeniach? To, że autor tego i innych podobnych wątków jest głupcem lub chorym psychicznie, wszyscy mają pewność. Skończ z tą schizofreniczną ewangelizacją i dygresjami o belkach i innych pierdalamentach. Wariatów, zagrażających swoim działaniem innym ludziom należy izolować i koniec dyskusji.
12:24 Twoje wypowiedzi są bardzo autorytarne, chcesz izolować osobę, o której wiesz tyle, że napisała coś tam w internecie, bez gróźb karalnych. Wypowiadasz się w sposób napastliwy, a przynajmniej ja tak odbieram uwagi typu "i koniec dyskusji". Czym konkretnie zagroził autor wątku? Należy mówić o faktach, nie o własnych projekcjach.