Kobieto nie smutaj sie
Wiosna idzie
Cytujac kogos z innego watku "panowie sie marcuja" bedzie dobrze
Poznam kobietę wieku 38 43 mądra ładną: kris777@interia.pl pozdrawiam
Ja bym wolał tylko mądrą i wykształconą, no ale widać wszystkiego mieć nie można ;)
Ja też jestem samotny hazard zabrał mi wszystko zostałem z dużym długiem 20tys nie mam żadnego wsparcia ale się nie poddaje
09:35 tym bardziej musisz być realistą.Jeżeli chcesz resztę życia przeżyć godnie a nie skończyć na dnie. Wiadomo przydało by się wsparcie,ale wsparcie,nie balast.
Nie słuchaj porad pseudo-kolegów,że trzeba mieć młodszą,pannę,bo niestety w Twoim przypadku to ostatni gwóźdź do trumny. Pewnie że taką znajdziesz,nawet młodszą,która siedzi na utrzymaniu rodziców i tylko czeka żeby złowić frajera na brzuch. Jak się nie ożeni to alimenty dostanie i zasiłek i dalej można żyć na cudzy koszt.Uważaj bo takie najgorsze.
Starsza piszą nie urodzi dziecka. W Twoim przypadku dziecko to duże obciążenie,zwłaszcza jeżeli do spłaty jest zadłużenie,a i wiek ku temu już nieodpowiedni.
Gdybyś miał to szczęście i zainteresował sobą jakąś pannę z dzieckiem,pracującą,ewentualnie wdowę,która jakiś dorobek posiada, to by był Twój wygrany los na loterii życia. Szukaj w tych kręgach.
Seksu bez zobowiazań,cichodajek,przygód to raczej unikaj,bo zmarnujesz resztę życia.
Weź sobie moje rady do serca,bo piszę to kierując się dowodami z własnych przeżyć i przeżyć bliskich.Powodzenia.
Tylko która teraz zechce spojrzeć na faceta który kiedyś był uzależniony od hazardu i alkoholu leczylem się udało się pracowałem 10 lat w amidzie na dębowe woli może mi się uda znaleźć ta jedyna
Najlepiej poszukaj takiej która ma podobne przejścia. Łatwiej Cię zrozumie.
jakaś z czasem na pewno spojrzy
13:20 widocznie ty nie masz szans na młodsza ani na pannę dlatego doradzasz baby po przejściach. Panna z dzieckiem jeszcze gorzej bo musiałby cudze dziecko utrzymywać. Twoje rady są idiotyczne.
a mi tam bez różnicy czy z dzieckiem czy bez, co to za różnica ? przecież dziecko nie jest niczemu winne że matka je wychowuje sama
hej, poznam wolną dziewczynę ok 30l, mam 34lata kawaler :)
Powinni w Ostrowcu otworzyć klub dla samotnych i tylko samotnych wpuszczać