rob.xxx.81@wp.pl jesli chcesz możemy pogadać
Damo z 19:03 ,masz życiowego pecha.Nie pouczaj innych ,być może tu znajdą swą drugą połówkę.Popadłaś w gówno jak piszecz ,rozumiem że trafiłaś na złego partnera,osrywając tyłek temu gościowi piszesz o sobie.Dobrzy ludzie mają szczęście do ludzi dobrych.O niedobrych nie będe pisał.
Wszyscy na tym forum są najmądrzejsi - wszystko i o wszystkim wiedzą najlepiej, uwielbiają opluwać innych, wyśmiewać i poniżać - aby podbudować swoje wątpliwe ego
Nie przesadzaj,jeżeli ktoś pisze to chyba z własnego doświadczenia i ku przestrodze.
Ja tez uważam że znajomości przez portale to bardzo ryzykowny krok.
Wszyscy tylko na seks liczą,najlepiej bez zobowiązań i od razu na pierwszym spotkaniu.
Dzięki bardzo za takich,lepiej kota przytulić.
22:53 masz rację tylko seks im w głowie. Najlepiej żeby wogóle się nie starać o kobietę tylo czekać i patrzeć kiedy nogi rozlozy
W pełni sie zgadzam,każdy,ale to każdy facet potrzebuje kobiety przede wszystkim do seksu potem pranie,sprzątanie,gotowanie ewentualnie dziecko,choć większość z nich to nawet dziecka by nie chciała,tylko koledzy by się śmiali że do bani chłop jak potomka nie spłodzi.
Witam. Mam 35 lat i chętnie poznam kobietę nawet ktora ma dziecko lub dzieci! Wcale mi to nie przeszkadza przecież dzieci niczemu nie są winne! Jeśli była by jakaś chętna i zainteresowana kobieta prosze zostaw namiary na siebie!
Mysle że tu troche by pomogło spore dildo chociaż na czas aż coś konkretnego sie trafi zawsze to lepszy rydz niż nic :))
O czym wy ludzie mowicie. Seks seksem ale są chyba też inne ważne rzeczy w związku dwojga ludzi