Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

czuję się samotna

Ilość postów: 205 | Odsłon: 10658 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: czuję się samotna

Bo ? Rada w oczy kole

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nic nie kole ale nie wszystkim zależy jedynie na seksie ale skoro tak uważasz to ok, każdy ma prawo do swojego zdania :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Trudno uwierzyc, ze tak nie jest jak sie ,tylko takich spotyka.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 166

Odp.: czuję się samotna

ile ludzi czuje się samotnymi,ja mam 36 i nawet nie liczę nawet na przyjaźń z kobietą,chociaz uwielbiam kobiety. Takie życie. Ja wyszedłem z samotności poprzez wolontariat,działam w kilku stowarzyszeniach i tam spotykam ludzi i to wszystko. Na przyjaźnie przestałem liczyć wiele lat temu

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jakbym powiedział komuś, że pracuję z ludźmi, mam dwoje dzieci i żonę, a jestem samotny to ktoś powiedziałby, że to niemożliwe. A jednak możliwe. Przyzwyczaiłem się i nawet z nikim o tym nie rozmawiam. Pozdrawiam wszystkich samotnych.

Gość_Krystian
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ja ci wierzę,to jak najbardziej możliwe. Jeśli się mieszka z kimś wiele lat, to może tworzyć się bariera,narastać latami. Jeśli chodzi o dziecko ,to jest opcja że np matka ogranicza kontakt ojca,małymi krokami ,albo dziecko samo się izoluje gdyż i tak nikt nie ma czasu,nikomu się nie chce zająć jego sprawami,dziecko oswaja się latami z tą barierą,utwierdza w tym. Żona traci kontakt,uczucia zanikają.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 168

Gosciu 5:41 chciałbyś ze mna pogadać ? bo ja jestem chętna nawiązać z kims kontakt. Zostaw kontakt może być meil. jeśli tylko chcesz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

kontakt mogę zostawić, najlepiej mail, chyba że masz gg,ale tego już nie używałem z 5 lat .Mail artx@10g.pl

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 171

skoro jestes chetna to podaj maila moze ze juz ci sie nie chce zakladac kolejnego co za desperaci tu siedza :)

Gość_Robin Hood
          Zgłoś
          Odpowiedz

można wpaść w desperacje jeśli w momencie wiele spraw ci się urywa,samoczynnie albo z jakiegoś powodu i pilnie poszukujesz czegoś nowego.I czasem można naprawdę coś fajnego znaleźć w takiej chwili, jak szczęście dopisze, odmienić los,zerwać z przeszłością

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

z przeszloscia od tak sie nie zrywa. Jesli wydaje ci sie ze tu znajdziesz pocieszenie w kims nowym to twoja sprawa. Zwyczajnie w desperacji szuka sie innych rozwiazan i z reguly one sa zle.

Gość_Robin Hood
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie wierzysz że w Ostrowcu mieszka wiele fajnych ludzi,myślących po swojemu( a nie tylko o seksie),lubiących przyjaźnie i zabawę? Ja wiem że są tacy i to nie tylko moje zdanie

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Robin hood- przeszkadza ci to ze ludzie szukają osób żeby z kimś pogadać? Wiesz ze można mieć rodzinę piękny dom dobra pracę przyjaciół i być samotnym

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

czyli to nie przyjaciele i nie rodzina skoro jest sie samotnym, napisz moze wprost ze chlop ma cie gdzies i masz ochote na przytulania. A co w tym zlego skoro ktos mysli o seksie chyba naturalne zjawisko. Po to sie spotykasz z kims kto ci sie podoba macie o czym z soba rozmawiac. Wiadomo jaki jest final :)

Gość_Robin Hood
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Nigdzie nie napisalem ze nie wierze, ze w ostrowcu nie ma fajnych osob ale tu nikle szanse niby ci sami co normalnie ale nie ma co zaklamywac rzeczywistosci. Wiekszosc to frustraci, desperaci i pasztety :) To tak jakbys w domu rozkoszy chciala poznac porzadna dziewczyne :) Ja tylko pisze swoje zdanie i kazdy moze miec swoje. Po to jest przeciez forum.

Gość_Robin Hood
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Prawda czasu, prawda ekranu.:-)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ja jestem fajna

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ja tam się jakoś nie czuję aż tak samotny, jest rodzina, są znajomi. choć od czasu do czasu można poszerzyć horyzonty o nowe znajomości choćby na naszym forum :)

Gość_gość30
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę