Przeczytałem nazwiska niektórych nominowanych i po prosu oniemiałem.
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/gallery?Site=ED&Date=20140530&Category=galeria11&ArtNo=530009993&Ref=PH&Params=Itemnr=3
Nie ma się czym ekscytować. Z zaproponowanych nazwisk niewielu można by określić jako ludzi 25-cio lecia.
Poza tym, wydaje mi się, że tego typu konkursy z głosowaniem za pomocą płatnych SMS-sów są metodą gazet na wyciągnięcie dodatkowych pieniędzy od kandydatów. Na zasadzie - jeśli szanowny pan chce wygrać konkurs, to niech śle SMS-y i zachęca do tego swoich zwolenników. I to jest prawdziwy cel takich konkursów, a nie wyłonienie najbardziej "zasłużonej" osoby dla powiatu.
Bardzo nieprawdziwe konkursy echa, śmieszne,dla naiwnych najlepszy lekarz, najlepszy nauczyciel, najlepsza klasa, najlepsza przychodnia, najlepszy policjant, najlepszy rolnik, najlepsza restauracja.
Fałszywa optyka rzeczywistości, wyciąganie kasy od ludzi. Prawdziwi bohaterowie są gdzie indziej.
Zgadzam się z gościem z 11:03
Pewnie będzie to jakiś "anioł dobroci". To ma taki sens mniej więcej jak wybory miss mokrego podkoszulka. A parafrazując gościa powyżej "prawdziwie piękne dziewczyny są gdzie indziej"
Kandydaci przedni,zacni,mądrzy zaradni,skromni,pomocni.Przepraszam,zapomniałem pisać to w cudzysłowiu.
Takie wyróżnienie jest tyle samo warte jak dyplom menadżera medycyny!!!!
Chłopcy maja kasę to się bawią!