Felka co tam u męża słychać? Poszedł na ważne spotkanie?
I nadal was nie opuścił ten zabójczy lęk przed koronawirusem, co widać na tym forum.
Zbawy w waszego odstresowywacza cd.
Kochani!
Specjalnie dla was polęcę teraz tym optymistycznym kawałkiem:
Podczas, gdy Ciemniak planuje ożywić twórczo nasz ostrowiecki rynek, ja wzięłam się za bary z paniką na tym forum.
No widzę, że już nieco sytuacja została opanowana...zapewne także dzięki temu, że do akcji pomocy najbardziej zagrożonym koronawirusem - z punktu widzenia zdrowia- wkroczył ostrowiecki PiS.
Ale...ale, co ja tu widzę...pojawił się jakiś konik, który chce zarabiać na ludzkim nieszczęściu i tym, którzy okazali się niedostatecznie przezorni nie zaopatrując się w dostateczną ilość papieru toaletowego na czas siedzenia w schronie, chce śraj-taśmę za olbrzymie pieniadze opchnąć.
Nie dajcie się oszukać..pamiętajcie - jak przypomniał tu kiedyś Ciemniak - ludzi uczciwych oszukać się nie da ....nie z nami te numery. Gazeta Ostrowiecka doskonale czyści gó..o i można użyć jej jako zamiennika papieru toaletowego, tym bardziej, że czasami nawet można odnieść wrażenie czytając ją, że i takie gówno może pachnieć. Efekt zapachowy zupełnie za frico.
Niech tam się martwią inne nacje o papier, gdy nie mają GO. Specjalnie dla was...dla wzmożenia waszej czujności przed oszustami i ku pokrzepieniu serc piosenka o Niedbałym Hansie:
Masz ty czas kobieto słuchać takich dennych utworów? Przecież idzie zwymiotować słuchając takiego chłamu. Dziećmi się zajmujesz? Teraz nie pochodzą do szkoły a ty co? Siedzisz na dupie i chwalisz sie swoim bezguściem.
Przecież ta kobieta jest pierdolnięta i to zdrowo. Mam nadzieję, że jej dziećmi ktoś odpowiedzialny się zajmuje, bo inaczej trzeba by się tym zająć konkretnie.Wie ktoś coś na ten temat?
Wiesz czego słuchają w Morawicy? Jak dalej będziesz pisać takie kocopoły na forum to się przekonasz
Teraz biedna udaje męczennicę. Nie ma się kto ta schizą zająć?
Miało być dla foliarza, ale ty bardziej jesteś od niego pobudzony...może po dopalaczach?
Czyż może uspokajać coś bardziej niż odgłosy morza i widok piasku.
Łap... i ogarnij się:
Ps. Tymi kiliszkami to ty się akurat nie sugeruj. :))
Ty jednak jesteś walnięta...... i to mocno. Zajmij się dziećmi, wszak mają korona-ferie. Ciemniaczka swego szukaj w krzakach - nadaje z partyzanta.
I jeszcze jedno - ostatni fajny wątek musiałaś raszplo zasrać.
Z tego co widzę, to Ty psujesz ten wątek paranoiku. Felice serwuje muzykę, a Ty tylko atakujesz. Pokazałeś się w pełnej krasie debilu.