wiem, wiem odpowiedz jest prosta - pracy, ale nie o to mi chodzi. w poszukiwaniu swojego miejsca w naszym mieście pomyślałam o czymś własnym. i tu oczywiście pojawia się problem - co? powiedźcie mi, drodzy ostrowczanie, jakich usług, miejsc, Waszym zdaniem, brakuje w mieście.
W ten sposób nie zrobisz kariery w biznesie. Cała sztuka polega na tym, żeby samemu wyczuć w jakiej dziedzinie znajduje się nisza i po prostu ją zapełnić.
odpowiem prosto i może prymitywnie, ale sex-usług
Dopowiem prosto i mniej prymitywnie,całe szczęście,że takich jak ty nie ma wielu w naszym mieście.
Nie przejmuj się kolego,nam kobietom tez by się przydał porzadny męski burdel.
A tak na poważnie to brakuje mi Kryształowej , Tęczowej i tego klimatu.
miejsca gdzie można się pobawić w weekend ze znajomymi aktualnie masa ludzi jeździ poza ostrowiec na imprezy
Tak masa - ciemna masa jeżdżąca na imprezy poza Ostrowiec :-))
Super odp.z godz.20.05, ja jeszcze bym dodała tych ludzi na Alei po godz.18 Huty im.Marcelego Nowotki,Wólczanki,prywatnych piekarni Gałąskiewicza,Sochackiego, ciastkarni P.Karasińskiego to tylko dziś możemy pomarzyć o tamtych czasach.To były piękne czasy
Masz rację tego brakuje.Najgorsze jednak jest ,że te czasy juz nie wrócą!!!!!
Piękne - raczej bure czasy dla szaraków.
brakuje paru rzeczy, ale Ostrowiec ma sporo co takie miasto powinno mieć, mówię to z perspektywy człowieka znającego trochę Europę.. choć teraz znowu tam nie mieszkam, marze by tam wrócić... Ostrowiec to piękne miasto.. warto by się dalej dobrze rozwijało.. Pozdrawiam Ziomków i Ziemię Świętokrzyską!!!