Praca to jest tylko trzeba szukac a nie siedziec przed kompem sam jeszcze niedawno bylem bezrobotny
no i kiedy w koncu to normalne kino powstanie w tym miescie??
sklepów odzieżowych, sieciówek. Prawdziwej galerii handlowej z kinem fitness klubem z markowymi sklepami a nie pseudo galerii i ubrań z targu z 2x wiekszą ceną niz na bazarze. Basenu odkrytego, dobrego pubu lub miejsca gdzie niema nawalonych małolatów.
dobrej kawiarni, baru sałatkowego, ale przede wszystkim pracy , żeby móc normalnie tutaj żyć!!!!!!!!!!!!
Mruwie wody brakuje - dziwne bo uwielbia wodo_lejstwo.
W Ostrowcu brakuje mózgu połowie społeczeństwa.
oj to prawda a i ta młodziez ostrowiecka coraz głupsza i zero inteligencji
A w mojej opini w Ostrowcu brakuje kulturalnego klubu + 21 lat tak zeby można było przyjsc posiedziec spokojnie na piwku ze znajomymi do tego jakas scena do tanczenia dj z dobra muzyka cos ala kluby studenckie w większych miastach. I co najwazniejsze zakaz wstepu młodziezy i dresów. Tak żeby człowiek mogł isc spokojnie posiedziec ze znajomymi i nie obawiac sie ze kuflem dostanie po głowie :))ale to tylko moje zdanie.
w naszym miescie brakuje wielu rzeczy. wlasze miasta jakos w te wakacje nie zadbaly o rozrywke dla osob nie tylko mieszkajacych tu ale przyjezdnych. glupota jest qwg mnie stawiac kolejny market przy jana pawla skoro w pobliizu kilku metrow jest ich juz mnostwo, ale beda nowe miejsca pracy i to na plus. brakuje miejsc gdzie mlodzi ludzie mogli by kulturalnie wyjsc ze znajomymi, tego bardzo brakuje, kawiarni, rozrywki