Szanowni obywatele miasta Ostrowca-zwracam sie do tych wszystkich ktorym zyje sie zle,nie maja pracy albo pracuja za nedzne grosze wychodzimy na ulice,spotykamy sie w rynku 20 marca o godz.12-czas na rewolucje,ta wladza pokazala i zniszczyla kraj za co musi zaplacic-to my jako spoleczenstwo decydujemy kto ma rzadzic krajem-musimy wybrac taki rzad zeby nam zwyklym obywatela zylo sie dobrze
Propozycję proszę, kto w rządzie, Nazwiska, bo ja już nikogo nie widzę.
a masz pozwolenie na organizacje zgromadzenia ?
a czy wladza ma pozwolenie na to by nam sie zylo nedznie-do tego nas zmusili zeby ich obalic
do goscia z 7.24: Robić rewolucję i pytać rządzących o pozwolenie- dobre:D
Ta wladza chroni tylko bogatych i uczonych,o reszcie zapomniala-to im przypomnimy
Wszystko będzie zalegalizowane, tak jak wymagają tego procedury. Nie bój się o to gościu 07:24.
aleś głupi
po obecnych przyjdą kolejni, którzy będą patrzeć na siebie. Nic to nie da.
Niekoniecznie, może jak w polityce zmieni się pokolenie odejdą ci co siedzą w niej od początku lat 90-tych to może zmieni się coś na lepsze. Ja już mam dość patrzenia na te same mordy od lat. Idę na wybory i jedyne co się zmienia to nazwy partii.
oni prędzej odejdą, ale w sposób naturalny.
ta jasne już 1.03 "wyszliśmy" teraz będzie to samo
Rozgrabili kraj i przymierzaja sie jak tu sprzedac Slask,Pomorze
niema lepszego bata na rządzących jak szarastrefa
Z czego cie biedaku ograbiono, bo odnosze wrazenie, ze z zawartosci glowki.
To ogólnokrajowa akcja. Dziwne że media milczą na ten temat. Wystarczy w google wpisać datę 20.03.2013 i wszystko jest jasne. https://miziaforum.wordpress.com/rewolucja-bunt-precz-z-tuskiem-20-marca-2013/