Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Czarny protest w poniedziałek o godz. 15 w Kielcach. Zapraszam

15:25 może i dziś jakiś marszyk/proteścik? Wczoraj w sumie widziałam kilka osób protestujących. Warto powtórzyć, może ktoś jeszcze się waha i dołączy?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jeżeli widziałeś kilka osób to chybs ci od deszczu okulary zaparowały...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 75

Odp.: Czarny protest w poniedziałek o godz. 15 w Kielcach. Zapraszam

Legalny zobacz co promuje Comedy Central. Cytuję "zrób córeczko test, cokolwiek postanowisz będę z Tobą... ". To są te wartości w obronie których jest ten protest. Śmiać się czy płakać?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Brawo dla protestujących.

POPIERAM CZARNY PROTEST.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Garsteczka Was była ;)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

17:55 jak widać większość potrafi myśleć. Nie widziałam dziś nigdzie( a byłam w wielu miejscach, urzędach) kobiety na czarno. Brawo dziewczyny. Nie dajmy się ogłupiać.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja i moje koleżanki w moim miejscu pracy byłyśmy na czarno, bo nie dałyśmy się ogłupić i nie damy się traktować ja głupie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 90

Mam nadzieje, że żartujesz. Czyli co, jest wystarczająco dorosła na to żeby się bawić w dorosłych, ale konsekwencji nie potrafi już ponieść? To najlepiej pokazuje zezwierzęcenie się społeczeństwa.

legalny
            Zgłoś
            Odpowiedz

Czy to nie legalny w innym wątku pisał, że facetom chodzi tylko o seks i on sam jak dają to bierze? I on tu pisze o zezwierzęceniu ???

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak,tak,to on ostatnio bardzo się uaktywnił i dziwne,że obraża wszystkich dokoła i jakoś administrator nic nie reaguje.W innym chyba wątku nazwał ludzi oglądających TVN, chorymi na porażenie mózgowe(tego też admin nie zauważył).Ciekawe skąd wie jakie są objawy porażenia mózgowego?Czyżby z autopsji?O zezwierzęceniu nich się ten chory z nienawiści człowiek nie wypowiada i nie obraża zwierząt.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Do 18.41-O tych telewidzach TVN z porażeniem mózgowym jest jego wpis w tym wątku na stronie 4 z godz.11.12.Ty "Legalny",coś strasznie pewnie się czujesz na tym forum, aż strasznie się to rzuca w oczy.Chyba warto by powiadomić TVN,jak to szanujesz ich widzów i obrażasz ludzi chorych na porażenie mózgowe.Martw się raczej o siebie,bo ostatnio stwierdzono lawinowy wzrost zgonów na skutek zatrucia własnym jadem.Musisz uważać.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

Spiskujemy razem z pisem, administracją i panią na bazarku, która zawsze daje nam jednego pomidora więcej i nie odprowadza od tego podatku.

Najlepsze jest to, że wy kodowcy nie mając argumentów próbujecie się czepiać jakichś słówek tudzież poprzednich wypowiedzi to jest właśnie wasza taktyka, zaraz znowu was lirycznie zmasakruję, wtedy będziecie mnie nazywać faszystą, potraficie tylko rzucać epitetami, zero konkretów, zero argumentów popartych faktami - i na pewno nie chodzi mi tu o te wieczorne brednie TVNu

legalny
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 101

Tak, to legalny pisał. Pisał też, że jego wybranka musi być TYLKO ładna, bo mądrej nie szuka. One jego jak widać też nie, bo jest sam i mamunia mu gotuje. Internetowy napinacz.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No tylko ładna, bo inteligentnych po prostu nie ma, a ten niewielki promil myślących już dawno zaobrączkowany.

legalny
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 96

Nie, nie żartuję ale chyba źle mnie zrozumiałeś. Ja całkowicie zgadzam się z Tobą. Pisałem tylko jakie rzeczy promowane są w telewizji dzisiaj.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Niektóre koleżanki w pracy dzisiaj też na czarno.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja byłam dzisiaj wyjątkowo kolorowa. Zaprotestowałam przeciwko głupocie ludzkiej ;)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Według ciebie głupotą jest protest przeciwko próbie zaostrzenia ustawy aborcyjnej? Protest przeciwko próbie cofnięcia Polski do średniowiecza?

Czarownice , palenie na stosie ...to już było, to się nie wróci....

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
18 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę