popieram i mam odwagę ubrać się w poniedziałek na czarno żaden polityk
nie będzie dokonywał wyboru za miliony kobiet nasza macica nasz wybór CZARNY PROTEST O WOLNOŚĆ KOBIET !!! NIE DAMY SIĘ WBIĆ W ZIEMIĘ NIE JESTEM ZA ŻADNĄ PARTIĄ .
Ja też przyjdę i ubiorę się na biało
To KOD jako inicjatywa obywatelska protestuje przeciwko projektowi obywatelskiemu?Ciekawe
Po pierwsze KOD nie jest organizatorem tego protestu , a jedynie go popiera.
Odnośnie ustawy aborcyjnej były dwie inicjatywy obywatelskie. Jedna (przeciwko której protestują kobiety została przekazana do dalszych prac) a druga odrzucona przez większość parlamentarną.
Może wreszcie powiemy dość KOŚCIOŁOWI do wtrącania się w nie swoje sprawy , w świeckość Polski.
Macie swoje zasady , przykazania , przestrzegajcie ich, nie narzucajcie ich innym.
Nie róbcie z Polski ciemnogrodu.
Za odrzuceniem głosowali posłowie z PiS, PO, PSL i Ruchu Kukiz ' 15. To chyba masz na myśli pisząc " większość parlamentarna".
I dwóch posłów z Nowoczesnej też !
kodowcy też będą?
Będą Polki i Polacy którzy mają już dość tego CIEMNOGRODU proponowanego przez rząd i kościół.
Do 11.34.Twój problem z psychiką, ale dla niejednego psychiatry z otwartym przewodem doktorskim byłabyś/byłbyś doskonałym materiałem badawczym.Możesz się ubrać na żółto.Będziesz lepiej widoczny/na i godnie też będziesz reprezentować służby sprzątające nasze piękne krajobrazowo miasto.
ale po co ten sarkazm?Naprawdę to jest wolny kraj????????????? dlaczego muszę myśleć jak "jedyna słuszna partia" i jej przywódca - zresztą świetny gracz polityczny, ale chyba w wychowywaniu dzieci nie ma żadnego doświadczenia i nie bardzo wie jak dziecko zmienia życie .Nie chcecie nie przychodźcie, możecie być ubrane na różowo i ja nie będę z tego powodu na Was się obrażała ani wyśmiewała.Ale dajcie też innym prawo do głosu, proponuję nie czytać wypowiedzi w tym wątku i się nie denerwować, że ktoś ma odwagę powiedzieć iż ma inne zdanie
Brawo gościu z 12:09 , do zobaczenia w poniedziałek o 15:00.
Piszesz, żeby dać innym prawo głosu, że nie musisz myśleć jak "jedynie słuszna partia", i jednocześnie sugerujesz aby osoby myślące inaczej niż ty nie manifestowały swoich poglądów... Gdzie tutaj jest ta wasza demokracja i po co wobec tego wszystkiego ten wasz cały niezrozumiały protest?
Kazdy mile widziany
Na czarno niebiesko zielono..,
Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie
Do zobaczenia
będzie tęczowy protest ?
Coś ci "nie pasi"?????????ha ha-do 12.42.Może twój wnusio jest właśnie "tęczowy"i co ty prawy katoliku z tym zrobisz?
Ja jestem tęczowy @13:08 spotkajmy się Zdejmij tylko klapki z oczu.
A w Ostrowcu nie ma kto zorganizować takiego protestu?
Sorry,doczytałem się.Jest protest w Ostrowcu.Ok.